Workshop Webshop Maken Met WordPress

Ik ben tevreden over de kwaliteit van mijn website. Mijn website is geschikt voor alle mobiele apparaten, precies WordPress zoals ik hebben wil. De communicatie met imedia bureau is helder en afspraken worden nagekomen. Ik zou imedia bureau zeker aanraden!

Een Webshop Starten: Kies Je Voor WordPress Of Magento?

Je hebt al een full WordPress webshop voor slechts €1399,ninety nine! Ik heb mijn website laten ontwerpen en maken door imedia bureau. Ben zeer tevreden over hun communicatie en service.

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn web site en mobiele web site. WordPress hosting Alles is precies geworden zoals ik het wou hebben! Top Service, dank je wel heren!

Supersnel

Ik ben erg tevreden met de website die iMedia Bureau voor mij heeft WordPress gebouwd. De samenwerking met Mohamed en zijn collega’s verliep prima.

Nodige Aanpassing Na Installatie WordPress

Korte lijnen en een half woord is genoeg. De website van mijn bedrijf DF Finance heb ik door imediabureau laten maken. Het resultaat is boven mijn verwachting en de service & snelheid waarmee Mohamed alles heeft afgerond is zeer positief en professioneel. Vanuit mijn ervaring raad ik imediabureau ten zeerste aan!

Heb daarna ook mijn logo bij ze aanpast en mijn visitekaartjes laten maken. Ik kon altijd met al mijn vragen terecht met een snelle reactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *