Categories
Uncategorized

WordPress

WordPress Hosting

Ik wil je alleen op deze pagina graag direct voorzien van alle tips, dus ik zal het ook hier behandelen. Om een kaartje toe te voegen kun je naar de web site wordpress website van Google Maps gaan en de locatie invoeren die je wilt tonen op je web site. In dit geval kies ik voor de plaats “Breda”.

Eenmaal bij Yoast search engine optimization aangekomen zie je in eerste instantie alleen de preview. Klik hier op de titel of omschrijving om de web optimization WordPress hosting-titel en Meta-omschrijvingen velden tevoorschijn te toveren.

Google maps toevoegen aan je WordPress website Ik heb al weleens een artikel geschreven over hoe je Google maps kunt toevoegen aan je web site.

Je krijgt dan aan de linkerkant van de pagina het volgende te zien: Wanneer je hier op Delen klikt zal je de mogelijkheid krijgen om de kaart in te sluiten op de web site. Je krijgt nu een insluitcode te zien. Klik op HTML kopiëren om de insluitcode te kopiëren.

Je kunt nu een titel en omschrijving toevoegen en direct bekijken hoe dit eruit zal komen te zien in Google. De groene balk onder de velden geeft aan of de titel en omschrijving een goede lengte hebben voor Google. Yoast search engine optimization zal dan een check uitvoeren en aangeven of er nog verbeteringen zijn.

Je kunt het nu plakken op de locatie van je web site waar je het wilt weergeven. In mijn voorbeeld web site wordpress webshop staat op de contactpagina een Google maps kaart. Laten we deze kaart updaten met deze code.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *