WordPress & Woocommerce Ideal Plug

Daarnaast kan zelfs de beugel worden voorzien van de naam van jouw baby. Input in het checkout-proces wordt real-time doorgestuurd naar de laserprinter in één van Joolz’ fabrieken in het land. WooCommerce again website maken-workplace-koppelingen

” – Joost Harmsma, Online Manager bij Joolz Joolz is pionier op het gebied van maatwerk in WooCommerce. Neem bijvoorbeeld de configurator: ieder detail kan gecustomized worden. Meer dan 24.000 foto’s maken dat je iedere combinatie vanuit iedere hoek kunt bekijken. Uitgebreide Joolz Configurator als maatwerk in de WordPress webshop met WooCommerce.

Joolz’ WooCommerce websites zijn gekoppeld aan verschillende back-workplace-systemen voor onder andereorder handling &inventory management. Wat je van deze case kunt leren? Dat WooCommerceultieme flexibiliteit en uitbreidbaarheid biedt.

Woocommerce Case Ii: Joolz

Slimme inzet ambassadeurs door integratie met Instagram Unboxing foto’s en andere relevante Instagram-afbeeldingen komen op verschillende plekken op de site terug. Een slimme WooCommerce-Instagram-integratie maakt dat op basis van #hashtags en@usernames.

Lees ook: WooCommerce in Amsterdam, three instances met geavanceerde oplossingen! “Het is bovenal een marktplaats waar professionele ontwerpers hun design of product direct kunnen verkopen.

Actief in meer dan 10 landen verovert Joolz in no-time de wereld met haar kinderwagens. Eerst alleen offline, maar inmiddels ook online niet meer weg te denken. In 2014 raakten we betrokken bij improvement wordpress webshop, destijds om wat brandjes te blussen:

Customer journeys gebaseerd op geslacht Geen raketwetenschap maar wel de sleutel tot communicatie die nóg beter aansluit op de besteller. Want reasons to buy kunnen per geslacht flink verschillen.

Op verschillende posities kunnenhand picked Instagram-afbeeldingen ingevoegd worden. WoodWatch gebruikt WooCommerce Instagram integratie om ambassadeurs slim in te zetten op de site! En als laatste de WoodWacht Customizer: stel zelf jouw horloge samen: diameter, hout en één of meer bandjes! Blije builders WordPress hosting en marketeers maken blije ouders. Blije ouders maken blije child’s.

Verschillende buyer journeys gebaseerd op geslacht Let them converse – slimme inzet van ambassadeurs door integratie met Instagram Actief in verschillende landen en talen

Alledrie actief in meer dan vijf landen, met een substantiële omzet en een dedicated e-commerce-staff waarmee we de WooCommerce-oplossing hebben ontwikkeld. Houten horloges, WoodWatch staat voor vakmanschap. Bedreven in het maken van horloges en vakkundig in het bewerken van hout. Unieke houten horloges, één voor één uitzonderlijk. Dat uit zich in een WooCommerce case met – hoe kan het ook anders – prachtig beeldmateriaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *