WordPress Websites

Dan is de installatie afgerond! WordPress configureren op jouw domeinnaam Je kan de configuratie van WordPress nu starten door je domeinnaam te bezoeken of, als deze nog niet bereikbaar is, door naar de TransURL te gaan. De TransURL is een tijdelijke URL waar je je website WordPress kan bekijken als je domeinnaam nog niet naar je webhostingpakket wijst.

Dit wachtwoord gebruik je eveneens om in te loggen op de beheeromgeving van WordPress. Je e-mailadres: Hier vul je het e-mailadres in waarmee je onder andere je wachtwoord kunt opvragen, mocht je deze onverhoopt verliezen. Zoekmachine zichtbaarheid: Vink dit vakje aan als je liever niet hebt dat zoekmachines zoals Google jouw web site WordPress website indexeren.

Gratis E

Als je de WordPress-installatie via de TransURL uitvoert, geldt dit ook gewoon voor je domeinnaam. Zodra jouw domeinnaam viaDNS aan het webhostingpakketis gekoppeld, kun je jouw WordPress-website by way of je domeinnaam bereiken. De TransURL hoeft niet uitgeschakeld te worden. Zodra je je domein of de TransURL bezoekt, zie je direct het installatiescherm van WordPress. Wachtwoord: Hier zal een complicated wachtwoord voor je zijn ingevuld, maar hier kun je desgewenst ook een eigen wachtwoord invullen.

Wij zullen de installatie van WordPress vervolgens automatisch voor je uitvoeren. Op deze pagina zie je de voortgang van de installatie direct terug.

  • Standaard is dit /categorie/categorienaam/.
  • Mocht je dit niet mooi vinden, zou je bij Categoriebasis iets kunnen invullen als “onderwerp”.

Let op: Krijg je de onderstaande melding te zien, dan zijn er niet genoeg databases beschikbaar om WordPress WordPress hosting te installeren. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit oplost. Zijn alle onderdelen afgevinkt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *