Categories
Uncategorized

WordPress Website Maken Met Wpw

Voor beginnende gebruikers is dit niet aan te raden. De mate waarin Jimdo is afgeschermd is gelijk een groot voordeel op het gebied van veiligheid.

Twee Manieren Om Een Thema Aan Te Passen

Bij Jimdo zit je vast aan het bedrijf, die webhosting gebruikt van Amazon met een datacenter in Ierland. Bij WordPress ben je volledig eigenaar van je eigen website en ben je flexibel qua webhosting bedrijf. Na het eerste jaar betaal je ook nog €20 per jaar voor de domeinregistratie. Hiermee kom je dus uit op €128 per jaar. Dit is meer dan de meeste starters voor WordPress hosting WordPress betalen, dit kan vaak voor ongeveer €60 per jaar.

Bij zowel Jimdo als bij WordPress ben je op sommige onderdelen afhankelijk van het platform zelf. Bij Jimdo heb je een stuk minder controle aangezien de achterkant van de website WordPress hosting volledig is afgeschermd. Bij WordPress kun je zelf nog toegang tot de database krijgen en veiligheidsinstellingen maken.

  • Klik tot slot rechtsboven op Opslaan om je wijzigingen door te voeren.
  • Je kunt deze plakken op de locatie waar je het contactformulier wilt tonen.
  • Wanneer je het contactformulier hebt ingesteld en opgeslagen, kun je rechtsboven op Insluiten klikken.
  • Je krijgt dan zoiets als op onderstaande afbeelding te zien.

WordPress Plugins

WordPress heeft echter de grootste wereldwijde neighborhood met blogs en video’s on-line over alles wat je kunt bedenken. WordPress kun je hosten bij alle webhosting bedrijven . Het voordeel hiervan is dat je dus ook je website gemakkelijk kunt verhuizen naar een betere internet hosting partij als je ontevreden bent.

WordPress kan een erg kwetsbaar systeem zijn, zeker wanneer bijvoorbeeld verouderde plugins wordpress webshop worden geïnstalleerd. Voor beginnende gebruikers is Jimdo de meest veilige keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *