Categories
Uncategorized

WordPress Website Leren Maken?

Dit is echter niet genoeg om je web site veilig te houden; daar moet je zelf ook iets voor doen. Download bijvoorbeeld alleen betrouwbare plugins, replace regelmatig en zorg dat je inloggen voor hackers further WordPress hosting moeilijk maakt. Hier lees je alles over hoe je je WordPress website zo goed mogelijk beveiligt.

WordPress Is Flexibel En Makkelijk Uit Te Breiden

  • HTTPS instellen op je nieuwe WordPress website
  • Om alles helemaal good ingesteld te hebben staan, moeten we nog een kleine wijziging doen op onze gloednieuwe WordPress website.
  • Je doet dit door web als hierboven op de afbeelding de optie op “blauw” te zetten onder HTTPS Enforce.
  • Je kunt dit het best direct doen, omdat je anders nog technische handelingen moet doen in de database om echt alle URL’s over te zetten op HTTPS.

WordPress blijft maar verbeteren en vernieuwen. Met dank aan de open-supply code en innovatieve ontwikkelaars. Er komen regelmatig nieuwe functies of plugins bij bijvoorbeeld. De backend en WordPress-editor zijn jarenlang wel ongeveer hetzelfde gebleven, wat werken hiermee heel prettig maakt. Tot afgelopen jaar toen WordPress 5.zero WordPress website met de geheel vernieuwde Gutenberg editor kwam.

Dit is even wennen, maar heb je ook snel weer onder de knie. Bovendien kun je de klassieke editor ook nog gewoon blijven gebruiken. Duizenden thema’s om uit te kiezen Veel mensen zijn dol op WordPress omdat er zo ontzettend veel thema’s (lay-outs) zijn om uit te kiezen.

P3 (plugin Performance Profiler)

Of je nu iets wilt weten over CSS, een plugin of over hoe de editor werkt: Google heeft het antwoord. Op deze website vind je trouwens ook een heleboel handige WordPress-tips. Met de populariteit van WordPress stijgt ook het aantal hackers die geïnteresseerd zijn in jouw web site. Daarom heeft veiligheid een hoge prioriteit. Zowel het CMS als plugins worden constant ge-update, waarmee onder andere veiligheidslekken worden gedicht.

Zeker voor startende ondernemers of kleine bedrijven is dit ideaal. Je kunt natuurlijk een dure zelfgebouwde HTML web site laten maken, maar dan heb je dus ook altijd ondersteuning nodig om iets aan te passen. Ik vind het juist belangrijk dat iemand zelf overweg kan met de website, dat geeft een hoop vrijheid.

Het Internet staat namelijk bomvol handleidingen en video’s over WordPress. Daarnaast zijn er vele fora waar gebruikers elkaar helpen met vragen en problemen. Daarnaast zijn er vele blogs in elke taal over alles dat met WordPress te maken heeft.

Ook zijn er vele plugins waarmee je je website kunt vertalen in zoveel talen je wilt. En nog veel meer extra wordpress webshop functies waarmee je altijd vindt wat je zoekt. Zoek op Google naar hulp voor je probleem of vraag en je vindt direct de oplossing.

Er zijn duizenden plugins waarmee je je website nóg meer kunt aanpassen naar je wensen. Of het nu gaat om een bepaald soort contactformulier, social media knoppen of het toevoegen van testimonials: met WordPress kan het allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *