Categories
Uncategorized

WordPress Website Laten Bouwen?

Stap 7: WordPress Gebruikers Wachtwoord Wijzigen

Kopiëren naar een testomgeving liep gesmeerd. Ik heb besloten geen artikelen in productie toe te voegen zolang de nieuwe site WordPress hosting nog niet productierijp is. Nu loop ik tegen wat praktische problemen aan. Op productie komen reacties binnen waar ik op reageer.

Voorbeeld: stel je reside site staat op domein.nl en je staging omgeving gaat naar map /dev/, dan krijgen alle domein.nl ook /dev/ in de URL. Nog niet begonnen, maar HANDIG!

Als wij overgaan naar een nieuwe verbeterde web site, hoe zit het dan met de Goolge-rating van onze website, die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd? De site magazine natuurlijk geen seconde offline komen te staan, hoe kan ik de nieuwe WordPress web site de zelfde url geven als de huidige. Hoi Bjorn, Daar zijn 2 oplossingen voor, die ook in combinatie kunnen worden gebruikt: 1. Dezelfde URL’s gebruiken voor bestaande content material. Ik weet niet of je een staging omgeving gaat opzetten zoals in dit artikel is beschreven maar als je dat doet gaan de URL’s mee.

  • Producten te verkopen through een webshop plugin.
  • Het is echter belangrijk om niet te vergeten dat je niet zomaar even snel rijk kunt worden met een website.
  • Iedereen wilt bovenaan in de zoekresultaten van Google staan.
  • Dit waren slechts een aantal manieren, er zijn er nog veel meer.

Op test zet ik op elk artikel een featured picture. Tevens heb ik op take a look at enkele teksten moeten wijzigen zodat het geheel er goed uitziet. Dus als ik check in productie neem zie ik het zo voor me. a. Kopieer reacties en antwoorden daarop niet.

DANK DANK. Eindelijk een duidelijk verhaal, waar zelfs ik als niet technicus iets van begrijp. Ben er zo blij mee dat ik zelfs even wilde reageren haha 😉 Leuk, gaat je huge WordPress lukken, de suggestions zijn ook bedoeld voor de doe-het-zelvers onder ons 🙂

Hallo, Onze web site is een jaar of 6 en gemaakt door een programmeur op afstand. Hij heeft gewerkt met een nu verouderd systeem PHP en HTML, wijzigingen kunnen weinig doorgevoerd worden doordat hij slecht te bereiken is. Nu willen wij graag een WordPress web site website maken genereren, maar ik heb enkel wat vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *