Categories
Uncategorized

WordPress Website Laten Bouwen?

Zo bouwen wij websites voor klanten en geven we cursussen over WordPress. Omdat we geld wordpress webshop verdienen aan het succes van WordPress, vinden we het logisch om ook iets “terug te doen”.

Het is dus allang niet meer zo dat twee personen aan het systeem werken. Overal ter wereld besteden mensen tijd aan het verbeteren van WordPress.

Je kunt op veel verschillende manieren bijdragen aan WordPress. De gedachte hierachter is dat we er op die manier voor kunnen zorgen dat WordPress populair is én blijft. Het directe gevolg daarvan is dat je meer WordPress hosting geld kunt verdienen aan WordPress. Hoewel mensen en bedrijven die aan WordPress bijdragen niet betaald krijgen, levert het ze dus wel degelijk iets op! Wij van WPLounge.nl verdienen ook geld aan WordPress.

Gebruiksvriendelijkheid

Je kunt volledig gratis een kopie van WordPress downloaden op WordPress.org. Hier mag je vervolgens mee doen wat je wilt. Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen WordPress.com en WordPress.org. WordPress.org is het open source CMS dat je free of charge kunt downloaden en kunt gebruiken op je eigen hostingpakket.

  • Selecteer hier het zip-bestandje van het thema.
  • Klik daarna op ‘nu installeren’.
  • Je kan dan een bestand selecteren.
  • Klik daarna bovenaan op ‘Thema uploaden’.

Lees ook:De geschiedenis van WordPress » Inmiddels werken website bouwen er wereldwijd honderden mensen tegelijk aan WordPress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *