Categories
Uncategorized

WordPress Webshop

Website Portfolio: Hoe Wij Bedrijven Laten Groeien

Voegt een vergrootglas functie aan je afbeeldingen toe, zodat je bezoekers de producten beter kunnen bekijken. Creëert een eenvoudig formuliertje op de checkout pagina, waar klanten kunnen aanvinken of ze hun bestelling willen laten inpakken. Legt een ‘Out of Stock’ overlay over de uitverkochte producten in je webshop, zodat het duidelijk is dat deze niet verkrijgbaar zijn.

Zorgen dat persoonsgegevens versleuteld worden verstuurd/opgeslagen in de database Als je twijfelt of je webshop wel AVG-proof is, kun je altijd de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. Installeer de benodigde plugins Gelukkig is er tegenwoordig overal een plugin voor te vinden.

Kies voor geoptimaliseerde WordPress hosting Wil je een webshop maken, WordPress kies dan vooral niet door de eerste de beste of de goedkoopste webhost die je tegenkomt.

Dat geldt voor basisfuncties, maar ook voor meer geavanceerde functies. We hebben een aantal plugins op een rijtje gezet die het overwegen waard zijn om toe te voegen aan een webshop: Voegt een reside zoekfunctie toe aan je productpagina’s. De resultaten veranderen terwijl de bezoeker typt, zonder dat de pagina opnieuw hoeft te laden.Meer data

Om je bezoekers een goed beeld van je producten te geven zijn afbeeldingen met een hoge resolutie van essentieel belang. Aan de andere kant geldt: hoe groter de afbeeldingen, hoe langzamer de pagina laadt. Daarom is het belangrijk om al je afbeeldingen te optimaliseren.

Goedkoop Website Laten Maken Leiden?

Maar hoe maak je een webshop sneller? Behalve de suggesties die de hierboven genoemde tools geven na het analyseren van je webshop, zijn er nog een aantal dingen die je op dit gebied kunt doen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Een snelle website zorgt namelijk voor: Een groter vertrouwen onder je klanten Goed, snelheid is dus belangrijk. Er zijn verschillende tools waarmee je eenvoudig de snelheid van jouw website WordPress kunt testen, zoals: Als je eenmaal een aantal metingen hebt gedaan, zul je in de meeste gevallen constateren dat het wel wat sneller mag!

Woocommerce Webshop

  • Ik heb jouw uitleg meteen toegepast op /.
  • Erg welkom na een vruchteloze zoektocht op web waar het aanbod webshops enorm is maar weinig echt aanspreekt.
  • Ben zelf Verkoper en Marketeer in de BeautyBranche en nu kan ik door jouw uitleg snel testjes draaien of iets werkt of niet.
  • Opgelost: Woo Commerce -> Instellingen -> Algemeen “Activeer AJAX voor de winkelwagen” UIT-vinken

Het is ook mogelijk om zelf een afbeelding te ontwerpen en te uploaden. Hoe sneller je webshop is, hoe beter.

Neem in plaats daarvan de tijd om meerdere webhosts met elkaar te vergelijken. Zoek uit welke webhosts geoptimaliseerd zijn voor WordPress hosting en welke de snelste servers hebben. De kans is groot dat je veel productafbeeldingen in je webshop hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *