WordPress Webshop Woocommerce

Woocommerce Booster Free Vs Plus

wordpress webshop is sinds 2015 onderdeel van Automatic, het bedrijf achter WordPress. Kort samengevat is WooCommerce een stabiele en betrouwbare e-commerce module.

WooCommerce is een e-commerce plugin voor WordPress en bestaat sinds 2013. Sinds WooCommerce op de markt is gekomen, heeft het een enorme groei doorgemaakt.

Inmiddels zijn 22 procent van alle shops een WooCommerce-store. Dat komt neer op zo’n 3 WordPress,3 miljoen web sites! (bron: /woocommerce-stats/).

Eén van de opties die steeds vaker in gesprekken naar voren komt is WooCommerce. WooCommerce is inmiddels een vrij bekend e-commerce systeem, waarin heel veel mogelijk is.

Maar een B2B shop met WooCommerce: moet je dat nu wel of niet doen? Bij Elephant werken we al ruim vijf jaar met WooCommerce. We hebben hier vrij ingewikkelde shops in ontwikkeld en weten inmiddels prima waar de mogelijkheden van WooCommerce zo ongeveer ophouden. In dit artikel probeer ik je belangrijke inzichten en handvatten mee te geven, zodat jij zelf kunt beoordelen of WooCommerce voor jouw B2B geschikt is.

WordPress hosting is echter géén e-commerce platform. Het is immers te allen tijde afhankelijk van WordPress. Daarom heeft WooCommerce ook wel degelijk beperkingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *