Categories
Uncategorized

WordPress Webshop Pakketten ⋆ Onetap WordPress

Heb de menuknop uit de menustructuur verwijderd en roep de pagina nu op in de adresbalk met zoals je zei een rechtstreekse link. Mochten er nog oplossingen zijn verneem ik die graag.

Dan de browser even cache verwijderen, of een browser gebruiken die deze website niet geopend heeft toen de menu knop er wel nog was. ja de knop blijft in het header gedeelte WordPress zichtbaar. Maar dat cache verwijderen heb ik nog niet geprobeerd en een andere browser ook nog niet, zal dat eens proberen. Ben tenslotte ook wel nieuwsgierig hoe,wat en waarom.

Verbeter Je Woocommerce Webshop Met Deze Checklist

nu heb ik de plugin members al geïnstalleerd maar het lukt me niet om die knop te verbergen. Moet er misschien voor de zekerheid even bij vermelden dat ik nog lokaal draai. Als alles werkt gaat ie online WordPress hosting. Dank voor je reactie, maar helaas dat werk niet. Bij elke mogelijkheid blijft de knop gewoon verschijnen.

Ik begrijp wat je bedoelt, dan heb je denk ik aan deze premium extensie wat: niet om te verkopen maar voor onderdelen.

Woocommerce Voor WordPress

zelf zat ik ook al inlog cookies te denken, die staat waarschijnlijk op one hundred dagen en daardoor zal ik de paginaknop nog wel zien. Lijkt me een goede oplossing toch op deze manier? Dat heb je dus nu voor elkaar. Bedoel je dat je deze menu knop zelf wel nog blijft zien?

Geef anders eens de url door ga ik eens kijken of ik die knop zie? Ik zou wel willen maar zoals ik in mijn eerste oproep al zei, ik draai lokaal, ben de site intern met Xampp aan het opzetten. Maar ik waardeer je inzet enorm. Oh, ja stom van mij, klopt had je in je eerste bericht gezegd.

als het niet kan zoals het moet. WordPress website moet het maar zoals het kan.

Er zijn 3 personen die dan through de website kunnen zien wat er hier bij mij op voorraad ligt of het dan zo kunnen bestellen. Nu wil ik graag de knop verborgen hebben zodat niemand die ziet en pas zichtbaar word als iemand met de juiste rechten inlogt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *