WordPress Webshop Met Woocommerce

Zonder de juiste inhoud zoals tekst, foto’s, video’s, etc is een web site een lege huls. Er moet wel wat te zien, horen en te lezen zijn. Duodor vindt het en vult het op. Een webshop is de manier om producten te verkopen.

Heb je veel documenten die je ergens moet bewaren? Duodor kent de mogelijkheden. Een goede server kan meer dan alleen een website laten zien. Je kan er een volledige onlinewerkplek of virtual office van maken. Duodor laat zie hoe dat werkt.

Een goede web site is trendy en daardoor goed te zien op computer, tablet en smartphone. Ruim sixty five punten spelen een belangrijke rol. Duodor helpt en maakt het in orde Een goede website is technisch up-to-date, ziet er strak uit en is makkelijke te bedienen.

De meeste staan in een serverfarm of datacenter. NL heeft zeer goede hosters. Een goede oplossing voor mail is webmail. Gmail is de bekendste maar bijna alle hosters bieden eigen webmail aan, op NL servers. Een goede oplossing voor bestanden of files WordPress is een ftp server.

Websites

Duodor helpt en kent de beste suppliers. Een goede webserver is snel, goedkoop en betrouwbaar.

Duodor maakt die webwinkels. Een goed Content Management Systeem met een functioneel Admin Panel maakt het beheer en onderhoud van je web site of store makkelijk. Een goede en veilige oplossing tegen hacken, spamm, fishing, and so WordPress forth is een beveiligde verbinding. De S in https: staat voor Secure Socket Layer.

Een goede website wordt gevonden en gezien. Duodor maakt die websites. Een template is een kant-en-klare website WordPress hosting of shop die je kan aanpassen aan jouw behoefte. Er zijn gratis, gewone en hele dure templates te downloaden.

Een goede webshop wordt door de klant als betrouwbaar en makkelijk ervaren. Je shopt er veilig en snel. Vinden en betalen gaat good.

Een goede server kiezen is soms lastig. Wordt het een Dedicated of Clustered Server of een Virtual Private Server? Duodor weet welke je moet hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *