Categories
Uncategorized

WordPress Webshop Laten Maken? Nu €399,99 Eenmalig, Hoog In Google!

Ook kan je besluiten dat je een of meerdere extensies nodig hebt om de functionaliteiten van je winkel uit te breiden. WooCommerce heeft een eigen extensiewinkel waar je een breed scala aan WooCommerce-extensies vindt die zijn gemaakt door externe ontwikkelaars.

De plug-ins die we hieronder behandelen zijn de beste van de beste. Of de plug-in bij jouw specifieke store past is echter weer een ander verhaal. Sommige richten zich op een bepaalde groep, terwijl andere meer geschikt zijn voor het verkopen van specifieke producten. Misschien wil je wel alleen video-content WordPress hosting verkopen op je site.

Dat gezegd hebbende, laten we snel beginnen met deze prime WordPress e-commerce plug-ins. Als je nog nooit van WooCommerce hebt gehoord, wil ik je voorstellen aan de koning van WordPress e-commerce plug-ins. Een interessant feit over de geschiedenis van WooCommerce is dat deze oorspronkelijk werd gemaakt als een fork van Jigoshop in 2011. Een andere reden die de groei van WooCommerce verklaart is de overname door Automattic, de organisatie achter WordPress. WooCommerce wordt beschouwd als de beste keuze voor als je snel een online store wil bouwen en uitbreiden.

De prijs van de plug-in blijft echter altijd hetzelfde: free of charge. Voor deze prijs ontvang je ondersteuning voor duizenden producten en bezoekers, zolang je internet website maken hosting en infrastructuur het aankunen. Naast internet hosting betalen veel bedrijven ook nog voor andere elementen die ze aan WooCommerce willen toevoegen.

De ene dag kan je bloggen en een schare volgers opbouwen en de volgende dag kan je een productgalerij lanceren vol met ebooks en merchandise. Het goede nieuws over deze e-commerce plug-ins is dat ze je dezelfde options en voordelen bieden dan SaaS-producten. Dus wat je ook verkoopt – donuts of digitale downloads – je hebt het binnen een paar minuten online.

De 6 beste WordPress e-commerce plugins voor jouw webwinkel in 2020 De mogelijkheden om een on-line shop te bouwen lijken met het jaar te groeien. Je hebt tegenwoordig SaaS-platforms zoals Shopify en BigCommerce, maar ook nog het web zo krachtige WordPress met haar talloze e-commerce plug-ins.

WordPress Menu Aanpassen

Als dat zo is, dan zijn er slechts een paar goede opties voor website bouwen jou. Een shortlist van de beste WordPress e-commerce plug-ins

Duizend mensen zoeken maandelijks naar de naam: ‘Boyd Hoek’, waarschijnlijk ben jij er een van. Jij was getriggerd door zijn advertenties op YouTube en Instagram

Websites

Ik ga ervan uit dat de meeste serieuze bedrijven onderstaande plug-ins grondig willen testen en vergelijken, totdat ze de juiste hebben gevonden. Daarom vind je hieronder in dit artikel grondige evaluaties van de beste WordPress e-commerce plug-ins. Dat gezegd hebbende, als je haast hebt of zelf liever de plug-ins take a look at, dan vind je hier een korte lijst met de opties die we bespreken. Om een goed beeld te krijgen van de hierboven beschreven WordPress e-commerce plug-ins keken we eerste naar wat hun belangrijkste kenmerken waren. Daarna was het van essentieel belang om erachter te komen in welk opzicht deze plug-ins opvallen in vergelijking met elkaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *