WordPress Webhosting Nodig Voor Je Website?

Je zet eenvoudig je trackingscode in de plugin waarna je in Google Analytics kunt zien hoeveel bezoekers er op je web site komen. Ook kun je zien wat de bezoekers doen en kun je je site optimaliseren met de data WordPress uit het programma. Ook krijg je in je WordPress dashboard een overzicht van je website prestaties. Deze plugin tovert de klassieke WordPress pagina en berichten editor terug.

Vooral voor berichten is dit fijn. De originele editor vinden wij veel fijner werken dan de nieuwe builder die standaard in WordPress zit. Wanneer we toch een builder voor de pagina nodig hebben maken we er een Elementor pagina van. Afbeeldingen op websites WordPress hosting zorgen voor de grootste laadtijden.

Ook maakt Yoast automatisch een sitemap aan en verzend de plugin updates naar Search console zodat je website continu indexering aanvraagt. Zoals eerder aangegeven zijn wij behoorlijk fan van builders. We gebruiken de builder zowel om een eigen thema te bouwen alswel voor het maken van pagina’s. Google Analytics Dashboard for WP. Deze Google Analytics plugin geeft de mogelijkheid om Analytics en WordPress te koppelen.

Er zijn echter wel een flink aantal plugins die helpen je web site sneller, en beter indexeerbaar te maken. Hieronder een overzicht van de plugins die wij standaard installeren en waarom we specifiek deze plugins gebruiken. Dit is een plugin waarmee je eenvoudig seo titels en meta descriptions kunt schrijven.

WordPress Instellingen: Discussie

Stap 3: Een Design (thema) Kiezen

Dit zijn de voorvertoningstekstjes die je in Google te zien krijgt wanneer je een zoekopdracht doet. Yoast doet achter de schermen nog veel meer en wordpress webshop kan ook gekoppeld worden aan Search console. Als je dat doet wordt je op de hoogte gehouden van pagina’s die problemen geven (bijvoorbeeld 404’s).

Om de afbeeldingen zo compact mogelijk in de website te krijgen installeren we Smush. Het programma verkleint en comprimeert afbeeldingen waardoor deze nog maar een fractie van de originele grootte hebben. Fijn voor je website snelheid dus. We gebruiken de auto linker om woorden te koppelen aan bepaalde pagina’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *