WordPress Tutorial

Welke groottes er precies aangemaakt worden is afhankelijk van hoe groot de afbeeldingen zijn die je uploadt naar jouw website. Wanneer je bijvoorbeeld een afbeelding uploadt die kleiner is dan het formaat van de grote afmeting, dan zal de grote afmeting niet gemaakt worden. Deze instellingen hoef je vrijwel nooit aan te passen. Het thema waar je gebruik van maakt, maakt namelijk ook altijd afbeeldingen aan die voor verschillende doeleinde in het thema gebruikt kunnen worden. Pas deze instellingen dus alleen aan als je deze afbeeldingsformaten zelf om een specifieke reden wilt gebruiken.

Gratis

Zo kan de avatar geschikt zijn voor iedere bezoeker, voor 18 jaar en ouder en nog een aantal andere dingen. Je kunt hier aangeven welke avatars jij toestaat. Voor veel web sites wordpress webshop zal dit “G – Geschikt voor elke bezoeker” zijn. WordPress instellingen: Media

WordPress Installeren

Bestanden uploaden: Onder dit kopje zie je standaard de optie “Uploads bewaren in mappen op foundation van maand en jaar” aangevinkt staan. Dit zorgt ervoor dat alle uploads worden gesorteerd op uploaddatum. WordPress Dit maakt het een stuk overzichtelijker dan wanneer alles los in één map komt te staan. Ik zou deze optie daarom dus aangevinkt laten. Leestip, bekijk ook het artikel: Waar slaat WordPress afbeeldingen op?

  • Starten met het bouwen van een WordPress web site
  • Lees dezetips voor het bedenken van een domeinnaam.
  • Je kunt in de tussentijd wat anders doen of verder lezen.
  • Denk aan het probleem dat je oplost, de waarden van jouw bedrijf of de doelgroep.

WordPress maakt automatisch verschillende afbeeldingen aan wanneer je een afbeelding toevoegt op je website. Bij de WordPress Media-instellingen heb je invloed op hoe groot de formaten worden en in welke map de uploads die je doet worden geplaatst.

Je kunt de woorden die niet gebruikt mogen worden hier plaatsen. Let op dat het één woord per regel is. Op veel WordPress web sites zie je avatars in de reacties. Een avatar is een kleine afbeelding die een reactieschrijver heeft gekoppeld aan zijn of haar e-mailadres.

Bekijk de reactie hieronder als voorbeeld. De afbeelding van mij is een zogenoemde avatar. Deze afbeelding staat dus gekoppeld aan mijn e-mailadres en zal op alle WordPress-web sites tevoorschijn komen. Wil je ook een avatar instellen die je bij de reacties kunt zien bij jouw e-mailadres?

Dit kan veel werk worden als je veel reacties ontvangt op je web site. De optie “De afzender moet een eerder toegelaten reactie geplaatst hebben” kan het je al iets makkelijker maken.

Je kunt de eerste reactie van een reactieschrijver keuren. Wanneer jij deze reactie goedkeurt zullen de reacties van deze bezoeker in het vervolg automatisch zonder keuring op je web site worden geplaatst. Reacties modereren: Wanneer je de optie om reacties te modereren uitgeschakeld hebt staan, kun je dankzij deze optie toch nog iets invloed uitoefenen. Je kunt ook woorden invoeren die niet gebruikt mogen worden op jouw web site voordat jij de reactie goedgekeurd hebt. Dit was het eerste deel van de Discussie instellingen in WordPress.

Wij Helpen Je Graag Met Jouw WordPress Website Vertalen

Je kunt dit instellen through de dienst Gravatar.com. Avatarweergave: Hier kun je aangeven of je avatars überhaupt wilt weergeven bij de reacties op je web site. Zo kan het zijn dat het niet echt van toepassing is om weer te geven of heb je een website WordPress hosting waar het fijner is dat mensen privé blijven. In dit geval kun je de avatars beter uitschakelen. Maximum waardering: Tijdens het instellen van een Gravatar kan een reactieschrijver aangeven wat de waardering is van zijn of haar afbeelding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *