WordPress Specialist

Waarom WordPress Hosting Van One Com?

De makers van WordPress zich hiervan meer dan bewust en investeren zeer veel om het platform veilig te houden. Bij de nieuwe WordPress-versies worden beveiligingsupdates automatisch uitgevoerd, tenzij je dit handmatig hebt uitgeschakeld. De laatste grote veiligheidsupdate (WordPress versie 5.2.4 website maken) is van 14 oktober.

Slimmere inloggegevens, geen ‘admin’ als gebruiker. Up-to-date blijven qua WordPress versie, één van de belangrijkste achterliggende wordpress webshop redenen voor die updates is namelijk veiligheid. Waakzaam zijn over het gebruik van plugins en thema’s.

Een grotere bedreiging voor de veiligheid van je website ligt eigenlijk bij jezelf. De meeste inbreuken gebeuren door nalatigheid en menselijke fouten. Dat betekent at je veel kunt doen om dat te voorkomen, zoals: Kiezen voor een betrouwbaar hostingbedrijf.

Naast gebruiksvriendelijkheid kun je je WordPress web site uitbreiden tot vrijwel alles wat je kunt bedenken. Het platform biedt een geweldig kernproduct dat je kunt optimaliseren naar je persoonlijke behoeften. Alleen al de plugin-listing van WordPress bevat meer dan fifty WordPress hosting five.000 plugin extensies, waarmee je nieuwe functionaliteiten kunt toevoegen aan je website. Dit reikt van Google Maps-integratie by way of social share buttons tot contactformulieren, webshop met betaalgateways, lidmaatschapsmogelijkheden en meer.

Zo kun je met de REST API bijvoorbeeld in WooCommerce een koppeling maken met Exact Online, zodat je boekhouding automatisch wordt doorgezet! Een primaire zorg van elke web site op het internet: beveiliging. Vooral wanneer het gevoelige informatie of financiële transacties betreft. Helaas wordt WordPress vanwege zijn enorme populariteit ook steeds meer een doelwit voor hackers. Geen gebruik maken van WordPress dus?

Het laatste kun je doen met de Theme Check. Regelmatig een backup maken van je web site. Een tweestapsverificatie hanteren.

Als je iets nodig hebt voor je startup-web site, is de kans vrij groot dat het één muisklik verder is, in de plugin store, free of charge of betaald. Bovendien WordPress compatibel metveel externe services. Door middel van embedden kun je bijvoorbeeld eenvoudig content van derden delen, zoals YouTube-video’s. Bovendien stelt het platform met de nieuwe Gutenberg-editor en de REST API nog meer open voor de relaxation van het web. Je kunt nog meer toevoegen, lezen en updaten aan de hand van de API.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *