Categories
Uncategorized

WordPress Specialist Van Het Noorden

Online Vindbaarheid WordPress Website

Wordt ook als zeer specialistisch beschouwd. Dit is weer redelijk toegankelijk. WordPress.com en WordPress.org zijn 2 websites WordPress waar eigenlijk dezelfde WordPress software kan worden gebruikt. Dit is natuurlijk verwarrend.

Er zijn maar een aantal plugins en thema’s ter beschikking. Dit laatste is waarom de meeste ZZP’ers uiteindelijk toch voor de .org versie kiezen.

  • Het kan maximaal een uur duren voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt.
  • Deze tijd is nodig om je domeinnaam te registeren, zichtbaar te krijgen en goed te koppelen aan SiteGround.
  • Hoe weet ik of mijn domeinnaam actief is?

Als je zelf je website opzet dan is de .org versie ook een stuk goedkoper. En je bent een stuk flexibeler. Als ik ervan uit ga dat je WordPress gaat gebruiken. Dan betaal je in ieder geval voor de hosting partij en het domeinnaam.

Precies, er is geen goed en slecht in dit verhaal. Voordeel van WordPress.com is dat alles voor je wordpress webshop geregeld wordt. Ik bedoel dan de server en de beveiliging. Nadeel is dat je erg beperkt wordt.

WordPress.com is de commerciële versie van de gratis versie WordPress.org. Je kunt zelfs op de .com gratis met een website WordPress hosting beginnen. Wil je echter een eigen domeinnaam dan komt .com met de betaalde versies. Je gaat dan al gauw €25,- per maand betalen voor een uitgeklede versie.

De eigenaar van WordPress.com heeft de software program WordPress ontwikkelt. En helpt nog steeds mee aan het door ontwikkelen van de software program. Hij heeft het voor het grote publiek free of charge gemaakt in WordPress.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *