WordPress Hosting

Gratis Ssl

Hierna kopieer je die op de server van de nieuwe website. Je voert het installatieprogramma uit en klaar ben je. Voor meer informatie; woocommerce neem contact met ons op. In bepaalde thema’s kun je dit instellen onder “weergave – customizer”. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Stap 3: Domeinnaam Verificatie

Je kunt gemakkelijk alle mogelijkheden betaalopties en verzendmethodes koppelen en honderden producten verkopen, zowel fysieke als digitale. Wij gebruiken hiervoor altijd de plugin WPML.

Wij adviseren om hiervoor gebruik te maken van een externe partij, zoals MailChimp. Deze zijn vaak heel erg goed, stabiel en gemakkelijk in gebruik. Het is ook zeer gemakkelijk te koppelen aan jouw WordPress web site. Zodra je meer dan 2000 aanmeldingen hebt betaal je een klein bedrag per maand.

Besparen Op De Prijs Van Een WordPress Site

Wat ons betreft is het dat zeker waard! De plugin Akismet is standaard meegeleverd als je WordPress download en installeert. Hoe bouw je een webshop in je WordPress web site? De meest gebruikte én beste plugin voor het maken van een webshop is WooCommerce. Erg gemakkelijk in gebruik en door de vele opties voor ninety% van onze klanten heel goed te gebruiken.

Hiermee kun je heel flexibel elk factor op jouw web site vertalen. Je kunt hele pagina’s vertalen, maar ook alleen bepaalde elementen. Door deze flexibiliteit is het mogelijk dat je complete website bouwen web site in het Nederlands is en alleen bepaalde pagina’s beschikbaar zijn in het Engels. Hoe verhuis je een WordPress website?

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Wij gebruiken altijd de plugin Duplicator. Deze maakt in three WordPress hosting klikken een volledige kopie van jouw web site inclusief database.

Dat kan zeker, maar wordt vaak afgeraden, omdat ze allemaal ruimte en datagebruik van de server verwachten. Het beste is om per hosting account één WordPress web site te draaien. Niet alleen voor de stabiliteit en snelheid, maar ook voor de veiligheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *