Categories
Uncategorized

WordPress Handleiding Voor Beginners

Je kunt de snelheid van je website testen met meerdere instruments. Als je GTmetrix.com gebruik, kun je het beste eerst een free of charge account maken. Je hebt dan daarna de mogelijkheid om onder de balk waar je je URL invult, een andere server testlocatie te kiezen.

Thema

Bij tools.pingdom.com kun je zonder in te loggen ook een testlocatie in Europa kiezen. Test je website voor de zekerheid twee keer achter elkaar, met een tussenpozen van zo’n 15 minuten. Op onze web site is caching actief. Daardoor laadt de web site bij herhaalverzoeken veel sneller dan bij het eerste bezoek.

Hoe kun je de snelheid van je website testen? Tip #2 | Plaats video- en/of audiobestanden extern Tip#3 Verwijder onnodige plugins

Dit geldt ook voor de websites die je web site analyseren op snelheid. In ons geval laadde de website WordPress hosting bij de tweede take a look at 2,2 seconden sneller dan bij de eerste test .

Wij kiezen hier altijd voor Londen, omdat die locatie het meest WordPress in de buurt is. Dit heeft invloed op het testresultaat.

Wij raden daarom altijd aan om afbeeldingen eerst te bewerken voor je ze uploadt naar de website. Dit zijn de stappen die wij volgen: Bepaal het formaat van de afbeelding Afbeelding voor in een weblog gecentreerd > 800px breed Afbeelding voor in een weblog naast tekst> 400px breed

Verklein de afbeeldingen tot het gewenste formaat Deze web site comprimeert de afbeeldingen zodat ze minder MB’s bevatten. De kwaliteit van de afbeelding blijft verder hetzelfde. Geef de afbeeldingen een goede naam Zorg dat de naam aansluit bij het onderwerp waar de pagina over gaat.

De meeste web sites maken gebruik van afbeeldingen om het verhaal te ondersteunen. Daar staan we volledig achter. Aan die afbeeldingen moet wel enige aandacht besteed worden voordat ze op de website wordpress webshop geplaatst worden. En dan zijn dit nog afbeeldingen van 3MB, we komen ze ook regelmatig van 10MB tegen … WordPress is geen fotobewerkingstool.

Tip #5 | Schakel caching inWat doet caching? Tip #8 | Minimaliseer JS en CSS bestanden Voordat je met de ideas aan de slag gaat, is het wel handig om te weten hoe snel jouw web site nu eigenlijk laadt. Elke pagina heeft zijn eigen laadtijd. De homepage wordt meestal als graadmeter gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *