Categories
Uncategorized

WordPress Goede Keus Voor Een Webwinkel?

Het is waarschijnlijk dat Woo het theme zal blijven ondersteunen, waarmee je ook voor de toekomst goed zit. Te koop bij wordpress webshop Woo zelf voor $70 (prijs is voor drie themes!) en ook op Themeforest. Daar koop je alleen het Canvas theme voor $60.

Webshop Woocommerce

Niet voor niets, want het theme is geschikt voor vele toepassingen. Bovendien is het erg flexibel qua kleurgebruik en ook het Camy theme beschikt over videomogelijkheden in de slider. Inclusief Demo information woocommerce voor een snelle setup.

  • Of zelfs een van de gratis thema van WordPress, zoals Twenty Fifteen of Twenty Sixteen.
  • Met WooCommerce heb je alle benodigde pagina’s en functionaliteit en de opmaak van alles zit prima in elkaar.
  • Er zijn enorm veel opties en enorm veel mogelijkheden.
  • Waarom moet ik mogelijk geen WordPress webshop thema kiezen?

WordPress Webshop

Oh ja, je moet wel een account aanmaken om het theme te kunnen downloaden. Nog een populair commercieel theme dat te koop is op de Themeforest markt is Razzo. Ook dit theme is responsive en bied je de mogelijkheid zelf je kleuren te kiezen.

Het theme wordt bovendien geleverd inclusief de populaire Revolution Slider en Demo data WordPress hosting voor een snelle setup. Resort is het nieuwste theme van de makers van Woocommerce zelf.

Natuurlijk is het theme responsive en flexibel als het gaat om de homepage en kleurgebruik. Een aardigheidje in dit theme dat het zelfs mogelijk is om een filmpje te tonen ín de homepage slider. Het theme is op dit moment alleen te koop bij Woothemes.com zelf, waar je voor 70 dollar three themes aan magazine/moet schaffen. Camy sluit de rij en is een zeer populair theme op Themeforest.

Ok, tóch een gratis theme dan. Mystile is één van de free of charge themes die aangeboden wordt door de makers van Woocommerce zelf. Het theme is current gewijzig en geschikt gemaakt voor Woocommerce 2.0. Het theme is in vergelijk met de commerciële varianten wat beperkt natuurlijk, maar dat verschik mag er natuurlijk zijn bij een gratis theme. Desondanks is het theme wel responsive voor gebruik op smartphones en tablets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *