WordPress Goede Keus Voor Een Webwinkel?

Drie jaar geleden heb ik, dankzij een supertraing WordPress van Manuela, twee prachtige web sites helemaal zelf gemaakt! Afgelopen week liep ik compleet vast toen beide versies een improve nodig hadden. En daar was Manuela van Weblish weer die mij hier fantastisch en moeiteloos doorheen begeleidde👍Ik kan echt iedereen Weblish aanraden! Ik kan iedereen een training bij Weblish aanbevelen. Mij heeft het heel veel gebracht en heb er ontzettend veel geleerd.

Woocommerce Plugins Die Wij Gebruiken Op Onze WordPress Webshop

Ik heb met veel plezier een cursus gevolgd. Zeer tevreden; deskundige docenten en ook cooperatief als je even ergens advies bij nodig hebt. Met veel WordPress plezier heb ik al meerdere cursussen bij Weblish gevolgd. De WebAssistant cursus in groepsverband en 1-op-1 de cursus Bouw je eigen Webbouwbedrijf.

  • Dus, als de prijs van een actief is klimmen, dan kunt u mogelijk om wat geld door
  • jammer dat de spammers zo toeslaan….
  • maakt het bijna onmogelijk de antwoorden te lezen… 🙁
  • het kopen van het omdat een stijgende prijs bijna altijd zorgt ervoor dat er een dommer man bereid om
  • te betalen meer op een bepaald punt in de toekomst zal worden.
  • te verkopen het goud later dan best optionis te kopen van gouden munten.

Ik heb de opleiding tot Webassistent gevolgd bij Weblish en ik heb geen dag gehad dat ik geen zin had om hiernaartoe te gaan, ondanks de afstand. Het is een praktische en leuke opleiding om te volgen, met leerstof die je meteen in praktijk kunt brengen.

Manuela, Debby en Samir, ik geef jullie een dikke duim! WordPress hosting Dank voor jullie gezelligheid, geduld en kennis.

Producten

Bij beide cursussen zo enorm veel geleerd. Geen theorie maar hoppa…aan de bak!

Erg leuk om in 5 dagen alles te leren om een webassistent te worden. Goeie trainers, leuke sfeer.

Het leert je web de dingen die je vaak mist bij andere (internet/advertising) opleidingen. Verder is het een feestje om bij Weblish op locatie te zijn. Niets is te gek en er wordt net WordPress website even meer gegeven dan bij andere opleidingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *