Daarna heb ik de linktekst aangepast. Maar het was WordPress hosting niet duidelijk waar ik de titel kon veranderen.
Het is mogelijk om een nieuwe knop toe te voegen met een shortcode , maar waarom iets aanpassen dat al voor een groot deel goed staat? In de code van de knop zie je een verwijzing naar een pagina, namelijk /vario-demo/products/. Blijkbaar snapt de editor dat voor de eerste / jouw domeinnaam hoort. In mijn geval is het dan deaanhouder.nl/vario-demo/products/. Om dit aan te passen heb ik de url van de pagina waar ik naartoe wil linken gekopieerd (en dan zonder het deaanhouder.nl stukje) en het linkje omgewisseld.
De titel met “Our new catalogue”. Het duurde even voordat ik de oplossing vond. Maar om uit te leggen hoe ik bij de oplossing kwam, moet ik eerst de ‘Page Builder’ even beter uitleggen.
Vindbaarheid En Seo Bij Een Webshop Laten Maken
- Schrijf je in en mis nooit meer iets!
- Neem contact op met Van Ons WordPress Development :-).
- Kies een mooi Thema voor jouw WordPress Webshop!
- Met deze tutorial zal jij NIET de nieuwe webshop van de Bijenkorf bouwen.Gebruik WordPress voor kleine doelgerichte webwinkels.
Je begint met de hele pagina . Daarna voeg je een ‘row’ toe.
Het lukte in één keer om het linkje aan te passen. Ik heb gekozen om de bestaande code van de knop aan te passen.
Als we dan naar de homepage kijken, dan zie je dat ‘Our new catalogue’ in het midden staat. Het is dus middelste element.
Om aan een volgend blok te werken, wat onder de ‘merchandise’ komt, moet je weer eerst een ‘row’ toevoegen . Zo voorkom je dat alles netjes naast en onder elkaar staat. Wanneer je alles in één row plaatst, kan het snel rommelig worden.
Let’s have a look at the best WordPress webshop themes you can get today. https://t.co/vU2FIgU1eB #webshop #ecommerce #WPThemes #WordPress pic.twitter.com/bK50XtqRwp
— Colorlib (@colorlib) June 23, 2020
Nou als je naar boven scrollt, dan zie je alleen de code van het linkje. En je kan ook niet scrollen. Verder zie je bovenaan in het factor ook geen ‘Widget title’. Ik klikte daarom eens op ‘Tekst’ bij de editor. Dan zie je de html code van het component.
Want het werken met de Pagebuilder is voor een groot deel de logica proberen te snappen van hoe de builder werkt. Je moet de web page WordPress builder zien als een soort blokkensysteem.
Bovenaan zie je bijvoorbeeld een rij met ‘products’ die de hele breedte in neemt. Daarna zie je een stuk witruimte ‘clean website maken spacer’. Dit zorgt ervoor dat alle elementen niet heel dicht op elkaar staan.