Categories
Uncategorized

Woocommerce Integratie Gids

Met Woocommerce Naar Een Goed Converterende Webshop?

Zo kun je kiezen uit verschillende layout-stijlen en kleuren. Maar voordat je dit doet, moet je eerst kiezen of je een koopknop wilt maken voor een product of een collectie. In het laatste geval bevat de knoopknop alle varianten van het product. Wanneer je tevreden bent over de koopknop kun je de opdracht geven om deze aan te maken.

Hierbij maakt het niet uit of je een koopknop plaatst of een heleboel, de prijs blijft hetzelfde. De kans dat je met koopknoppen blijft werken zodra je een omvangrijk assortiment hebt, is klein gezien het werk dat je eraan hebt. Maar theoretisch gezien zou je dus voor negen dollar per maand klaar kunnen zijn. > Met Shopify Lite kun je heel gemakkelijk producten verkopen in je WordPress-website. Shopify integreren in WordPress

  • Het is een soort “extraatje” voor een on-line winkel, maar er is bewezen dat meer klanten hun aankoop daadwerkelijk afronden met deze plugin.
  • Zoals al eerder te zien op de lijst, heeft YITH een hoop WooCommerce plugins die de functionaliteit van de standaard plugin uitbreiden.
  • Je kan ook het maximum aantal zendingen per dag instellen.
  • De Order Delivery Date for WooCommerce plugin is handig voor elke webshop.
  • Yith WooCommerce Quick View biedt een fast-view pop-up zodat klanten alvast het product kunnen zien, zonder daadwerkelijk naar de productpagina te hoeven gaan.
  • En het kan je helpen om jouw webshop te onderscheiden van de concurrent.

Shopify is een gehost pakket, wat inhoudt dat de webwinkel draait op de server van Shopify. Voor een huge bedrag per maand mag WordPress je gebruikmaken van de software. Althans, als je een Shopify-webwinkel lanceert.

Waarom Een WordPress Website?

Met behulp van de Shopify-plugin kun je de koopknop toevoegen aan woocommerce je Shopify-beheercentrum. Vanuit hier kun je koopknop vormgeven.

Kies je voor de koopknoppen van Shopify Lite, dan werkt het net even anders dan bij WooCommerce. In tegenstelling tot de free of WordPress hosting charge WooCommerce-plugin moet je voor de Shopify koopknop wel betalen. Medio 2020 betaal je hier negen dollar per maand voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *