Categories
Uncategorized

Woocommerce Installatie Binnen De WordPress Admin

Hieronder enkele voorbeelden: De voorraad kan worden beheerd WordPress Categorieën en subcategorieën kunnen worden gebruikt

Een WooCommerce webshop gemaakt door Astecom is bijvoorbeeld bakkerijblijderveen.nl. Hierbij verzorgt de bakkerij zelf de inhoud van de webshop. Interview met Aart van Weelden Maatwerk Software voorbeelden

WooCommerce is daar een voorbeeld van. In eerste instantie is de plug-in gemaakt als een soort aftakking van een bestaande webshop.

Acumulus Online Boekhouden

Deze functionaliteiten zijn allemaal toe te voegen door het installeren van extra plug-ins. De ondersteuning in de vorm van plug-ins en thema’s zal waarschijnlijk alleen nog maar groeien.

Automatiseren van een assemblagelijn Je wilt zo snel en goed mogelijk je productassortiment on-line aanbieden. Je hebt gehoord over WordPress en de webshop plugin WooCommerce.

Verschillende betaalmethodes kunnen worden gekozen Via de grote aanbieders, bijvoorbeeld CodeCanyon, zijn er meer dan 2500 plug-ins beschikbaar om de functionaliteit van de webshop te kunnen uitbreiden. Daar zijn de individuele verkopers van plug-ins niet bij meegerekend.

Woocommerce Case Ii: Joolz

Nu is het tijd om een keuze te maken… Maar hoe installeer je WordPress website eigenlijk? In deze beknopte WooCommerce handleiding lopen we stap voor stap door de installatie wizard van WooCommerce en geven we een korte toelichting bij ieder scherm. Misschien overbodig, maar om gebruik te kunnen maken van WooCommerce is het nodig om allereerst WordPress te installeren.

Volgens de website Built With heeft WooCommerce in maart 2018 een marktaandeel van 42%. Dit houdt in dat 42% procent van alle web sites wereldwijd de WooCommerce plug-in geïnstalleerd hebben. Natuurlijk kan het zo zijn dat wanneer een plug-in geïnstalleerd is hij niet persé gebruikt hoeft te worden. Maar de cijfers zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen. Bij Astecom zijn wij overtuigd van de kracht van WordPress in combinatie met WooCommerce.

Later is het uitgegroeid tot een volwaardige webshop en is het complete bedrijf overgenomen door het bedrijf achter WordPress, Automattic. Tot op de dag van vandaag komen er regelmatig updates uit waarbij er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en fouten worden opgelost. WooCommerce beschikt over alle standaard functionaliteiten van een webshop.

Woocommerce Betalingen Ontvangen Via De Buckaroo Payment Plugin

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er een wens is om uitgebreider te kunnen filteren of dat producten meer opties bevatten. Ook voor alternatieve betaalmethodes WordPress hosting zijn in veel gevallen plug-ins te verkrijgen. De mogelijkheid om met iDeal te betalen wordt soms door banken aangeboden, maar ook door een partij als Mollie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *