Categories
Uncategorized

Wij Bouwen WordPress Websites En Woocommerce Webshops

Ideaal om op folders, kaartjes en producten te zetten. Even scannen en je gaat direct naar een pagina met alle data. Een Magic Cookie kan heel handig zijn. Met een monitoring cookie verzamel je meer informatie over je bezoekers.

De webbased app is vaak een website die je als App kan downloaden op een smartphone en pill. Een QR code is een barcode die met de smartphone gescand kan worden.

Zijn WordPress En Woocommerce Compatible Na Deze Upgrade?

Duodor regelt het voor je. Gezien worden bij de juiste doelgroep is essentieël om verder te komen. Veel sites maken daarom ook reclame op andere media om klanten te bereiken. Per 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Ook websites WordPress website met alleen een contactformulier vallen onder de nieuwe wet.

Een web site, store of social page. Het is allemaal code op een webserver. Met FTP kan je pagina’s openen en de code in HTML, CSS, PHP, SQL, JavaScript, etc wordpress webshop aanpassen.

Alle e-mail verloopt by way of mailservers. MS Outlook is een lokaal programma. Bij webmail zoals Gmail, Hotmail en Outlook365 staat het programma extern . Er zijn 3 verschillende soorten apps ; native, webbased en de hybride apps.

Bijvoorbeeld welke andere web sites ze bezocht hebben, voor en na jouw website. Een plug-in of add-on is bedoeld om additional functionaliteit aan je site of store toe te voegen, zoals bijv. Kant-en-klare oplossingen die snel aan je web site gekoppeld kunnen worden. Via web maak je verbinding met een server. Op die server staat alle software program die je nodig hebt.

Werken in de cloud heeft voor- en nadelen. Bellen by way of web is vaak helemaal free of WordPress hosting charge. Geen dure vaste of mobiele contracten meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *