Website Laten Maken Door WordPress Specialist Netfort

Een wat complexere site met veel maatwerkfunctionaliteiten begint vanaf four.000 euro en kan oplopen tot wel 30.000 – 50.000 euro. Laat je daarentegen zelf een volledig nieuw template ontwikkelen dan ben je bij zo’n bureau veelal tussen de 10.000 en 15.000 euro kwijt. Met de nodige extra WordPress website maatwerkfunctionaliteiten kan dit verder oplopen tot 40.000 – 60.000.

mede-eigenaar – met passie voor partnerschap Voor het laatste geactualiseerd op mei 5, 2020 Wereldwijd draait 27 procent van alle websites op WordPress. Ooit begon het als blogplatform, maar al sinds jaar en dag is WordPress een volwaardig CMS met alle denkbare functionaliteiten. Ook voor bedrijven – van multinationals tot de bakker op de hoek en alles daar tussenin – is het uitermate geschikt.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 sep 2020 om 11:59. De tekst is beschikbaar onder WordPress de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

Beste WordPress Hosting In Nederland

Tip 11: Schets Eerst De Layout Van Je Pagina’s

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. DienstenWebsitesWebshopsKoppelingenWebapplicaties WebapplicatiesDesignOntwikkelingLivegang & hostingDoorontwikkeling & support Beoordeeld met5 van 5 sterren op basis van23 reviews Kosten laten maken van een WordPress website

In dit artikel staan we stil bij de vraag: wat zijn de kosten voor het laten maken van een WordPress website voor bedrijven? Bouw je als bedrijf zelf een WordPress web site, dan ben je voor tientallen euro’s klaar. Een WordPress website WordPress hosting laten maken door een hobbyist of zzp’er kost je, afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk, tussen de 300 en 3000 euro. Besteed je het uit aan een webdesignbureau, dan zijn er grofweg twee modellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *