Webshop Laten Maken

Heel eenvoudig op te zetten echter ik vind de professionaliteit qua uitstraling ver te zoeken. / voor betaalbare WordPress hosting en alledaagse Lingerie Laat ik mij dan ook maar in een groep indelen. Groep nummer twee komt het beste overeen.

WordPress Superstore

Neen, dat is op papier een onrealistisch doel, doordat ik de tijd er niet voor heb. Maar wie weet wat er in de praktijk uit gaat rollen. Doordat ik een gering price range heb en mijn doel ook is om te leren, wil ik veel zelf doen en daarbij tevens aan zoveel mogelijk kostenbesparing doen.

Hoe zit het trouwens met plug-ins en de kosten? Moet je voor de meest benodigde plug-ins vaak betalen? Voor een redelijke simpele webshop hoef je volgens mij geen betaalde plugins aan te schaffen. Je betaald voor je iDeal PSP, afhankelijk van de aanbieder, per transactie.

Template kan je bij themeforest aanschaffen voor een euro of 60. Daarna begint de inrichting waar je nog de nodige uurtjes mee bezig bent. Je kan alles uitbesteden en je bent ca. Alternatief voor een simpele webshop is een partij als mijnwebwinkel.

Ik denk dat ik gewoon maar een internet hosting zoek die onder andere WordPress en Open cart er kan opzetten. Zodoende kan ik beiden WordPress even uitproberen. En waar moet ik sowieso om denken bij het kiezen van webhosting, oftewel: Wat is aan te raden om in het pakket te doen?

Mijn voornamelijk doel is om te leren, ervaringen op te doen en nieuwe contacten te leggen. Het andere doel is natuurlijk om mijn kosten er uit te halen en uiteindelijk ook winst te behalen. Maar mijn hoofdinkomen eruit te halen?

Voor de rest kan ik even zo snel niks bedenken. Magento heeft aardig wat betaalde plugins, o.a. Maar de meeste open supply wordpress webshop pakketten werken prima out of the box.

  • WordPress WooCommerce: kan ik laten betalen voor iDeal en andere methoden?
  • ‘WordPress voor Ondernemers’ – Terugkomdag
  • WordPress Basics Workshop voor Ondernemers
  • WordPress Basics Workshop voor Redacties

Daarnaast, de toekomstige klant, ziet echt niet of jij een magento, wordpress of opencart webshop hebt. De klant wil kwaliteit, service en een goede prijs… Doe het meteen goed en ga voor Opencart. Gebruik ieder systeem waar het voor gemaakt is. Je weet nooit hoe groot je winkel wordt en als je dan meteen met de juiste software begint dan hoef je later niet over te stappen.

Ik ben scholar en tevens nog een tiener. Doordat ik al vele jaren werk en daarbij ook mijn eigen kleine handeltjes heb gehad, wil ik wel eens een kleine investering doen. Ik beschouw dit voor mij als een project.

Ik ga nu wel offtopic, maar wat voor een probleem dan? Ik gebruik nu al jaren wordpress voor webwinkels, blogs, enterprise websites en ga zo maar door. Standaard dingen tot erg veel maatwerk met complete eigen gemaakte plugins. Ontopic: WordPress e-commer heeft bijna dezelfde functionaliteiten als magento tegenwoordig. Ja het is iets minder uitgebreid dan magento, maar in de basis is het het zelfde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *