Webshop Connector

Ook daar hebben we ervaring mee. Onze specialisten vinden samen met u een passende oplossing. Parfumerie.nl draaide sinds jaar en dag op Magento 1 Community, en heeft de ambitie om door te groeien. Om ook qua techniek bij de tijd te blijven werd er besloten om te migreren naar Magento 2 Commerce. Lees meer over Parfumerie in de case

MediaCT is sinds het begin betrokken bij freelance en sinds 2009 officieel companion. Met trots mogen we onszelf Magento Enterprise Partner noemen. Ontdek de mogelijkheden van Magento 2 Commerce Met zijn krachtige core heeft Magento 2 al veel mogelijkheden.

Stel alles zelf samen met een slimme WYSIWYG editor, zonder code nodig te hebben. Met de ingebouwde Business to Business module is het mogelijk om ook bedrijven te bedienen vanuit een bestaande Magento store. Met een eigen storeview, kortingen en prijsregels is het makkelijker dan ooit om zakelijke klanten van dienst te zijn. Maak gebruik van de kennis en knowledge van Magento om bezoekers beter te bedienen met relevante en/of gerelateerde producten of content.

Magento biedt aanvullende oplossingen en diensten die naadloos in Magento 2 geïntegreerd kunnen worden. Naast het e-commerce platform biedt Magento ook aanvullende diensten die aansluiten op Magento 2, waarmee er nog meer uit het platform gehaald kan worden. Met Magento Order Management is het mogelijk om producten, orders en het proces te beheren op verschillende fysieke en digitale locaties. Doe meer met de information uit Magento.

In 2008 lanceerde Magento de eerste versie van hun e-commerce platform en vervolgens in 2016 Magento 2. Sindsdien heeft Magento ook een aantal nieuwe oplossingen op de markt gebracht om ook andere onderdelen van e-commerce te ondersteunen.

In 2016 werd magento 2 aangekondigd, terwijl er nog volop werd ontwikkeld in Magento 1. In 2020 stopt de ondersteuning voor Magento 1 Community en Magento 1 Enterprise. Is het tijd om te migreren naar Magento 2? Op een ander platform dan Magento, maar wel interesse in Magento 2?

Een groot voordeel van Magento Commerce is dat er standaard veel opties in zitten die niet beschikbaar zijn in de Open Source variant. Deze mogelijkheden bieden veel toegevoegde waarde op het gebied van conversie, service en techniek. Naast het beheren van bestellingen en klanten, maakt de nieuwste versie van Magento nog veel meer mogelijk: Beheer en creëer pagina’s en andere content magento hosting nog voordat ze reside zijn. Met de Magento Page Builder is het eenvoudig om nieuwe content klaar te zetten voor acties of andere activiteiten.

Door te segmenteren en te personaliseren is de gebruikservaring voor klanten persoonlijker en relevanter dan ooit. Met de nieuwe backend van Magento 2 wordt het beheren van de webshop veel eenvoudiger en efficiënter. Hoe kunnen wij u verder helpen? Neem de stap naar een toekomstbestendig e-commerce platform

Een configureerbaar, flexibel platform met bewezen succes. Magento is ‘s werelds meest flexibele commerce platform.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *