Tozo

Een bedrijfslening van Qredits Afhankelijk van jouw situatie kom je in aanmerking voor een ondernemerskrediet. Qredits helpt mensen die een idee hebben en met dat idee willen gaan ondernemen. Iemand die al 30 jaar voor een baas werkt, maar ook een student zonder werkervaring, iemand die werkeloos thuis zit of een bestaande ondernemer.

Wanneer je een aanvraag doet voor een zakelijke lening doen we eerst een verify of je aanvraag compleet is. Vervolgens wordt een afspraak met een bedrijfsadviseur gepland. Na dit gesprek volgt een definitieve beoordeling van jouw kredietaanvraag en bij goedkeuring gaan we jouw leningsovereenkomst opstellen. Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk.

  • Je hoort het steeds vaker: een initiatief dat van[…]
  • Wat zijn de risico’s van Crowdfuding
  • Coronacrisis kan zzp’er bij hypotheek bemoeilijken
  • Meest recente berichten

Kostenbesparingen Stuwen Winst Abn Amro

We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze companions. De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel. Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen.

Waar Kan Ik Een Bedrijfskrediet Voor Gebruiken?

We hebben geen winstoogmerk. We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes. Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten van en investeren in hun bedrijf. We bieden kennis door middel van coaching zakelijke lening aanvragen en trainingen voor ondernemers én we verstrekken bedrijfskredieten tot € 250.000.

Tozo: nu ook bedrijfskrediet aanvragen Heeft u een bedrijf en zit u tijdelijk financieel in de knel vanwege het coronavirus? Dan kunt u de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers aanvragen. De Tozo biedt vanaf vandaag twee mogelijkheden: al eerder was het mogelijk om inkomenssteun aan te vragen. Vanaf vandaag kunt u ook bedrijfskrediet aanvragen. Een aanvraag kan tot en met 31 mei 2020 worden ingediend. Kijk hier voor alle informatie, voorwaarden en het aanvraagformulier:

Kan Ik Tozo Three Met Terugwerkende Kracht Aanvragen?

Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Daarbij kijken wij liever naar de toekomst dan naar het verleden. Erkend MKB Financier, keurmerk van Stichting MKB Financiering Mijn Loket |English| Deutsch|Sitemap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *