Wat is nu uiteindelijk het beste platform voor jouw webshop? Het antwoord op deze vraag hangt grotendeels af van de aard en grootte van jouw webwinkel en je persoonlijke wensen.
Voor kleinere webshops bieden beide opties voldoende uitkomst. In zo’n geval is het zeker te billijken om vanuit kostentechnisch oogpunt voor wordpress webshop te gaan. Mik je echter op groei en een op termijn in omvang toenemende webshop?
Web hosts and support partners are able to get deals on an assortment of services for significantly lower prices.
Read the full article: WooCommerce Support Partner – 8 Features That Are Critical
▸ https://t.co/ykTBKhYo28#Brightplugins #WooCommerce pic.twitter.com/9O2Acx1T4Z— BrightPlugins (@BrightPlugins) October 31, 2020
In het huidige tijdperk van groeiende cybercrime is veiligheid van het grootste belang. Dat geldt zeker ook voor jouw webshop, die ongetwijfeld een hoop persoonlijke informatie bevat. Magento 2 voorziet in uitgebreide en actuele safety patches die jouw webshop veilig houden.
Dit kan op de lange termijn veel problemen opleveren. Magento speelt al meer dan een decennium mee op de e-commercemarkt en is daarmee een stukje ouder dan WooCommerce. Er is dus altijd voldoende kennis aanwezig om eventuele problemen met jouw webshop snel op te lossen.
Installatie Instructies Voor WordPress
Dan biedt Magento 2 gewoon veel meer mogelijkheden. Het is een e-commerceplatform dat gemaakt is om mee te groeien met jouw webshop. Dit artikel is geschreven door Amanj Hamid. Ik ben Astrid van der Made, #1 e-commerce professional WordPress hosting voor ambitieuze webwinkeliers en auteur van het boek ‘Meer verdienen met je webshop’.
Woocommerce Uitgebreid Beheren
Meertalige websites maken is gemakkelijker WordPress Toch is dit geen voordeel ten opzichte van Magento 2.
Now import/sync your all #WooCommerce Products with Google Sheet, Fill your #GoogleSheet with a provided #template easily.#DEVCommunity #Machinelearning #100DaysOfCode #IoT #Python #flutter #javascript #Serverless #womenwhocode #cybersecurity #CodeNewbie pic.twitter.com/g4Wfzlh7n5
— Iqra qasim (@Iqraqasim20) October 29, 2020
Je bent bij WordPress namelijk genoodzaakt om een plug-in in te zetten voor meertalige web sites. Magento heeft dit standaard. In WooCommerce moet je hier een extensie voor inzetten.