Categories
Uncategorized

Professionele Woocommerce Webshopontwikkeling Door Lettow Studios

Een Woocommerce WordPress Thema Kiezen

Er zijn genoeg uitbreidingen die je daar bovenop kan gebruiken. Dat zijn onder meer MailChimp, WooCommerce Memberships en Jilt voor WooCommerce. De meeste options woocommerce en uitbreidingen zijn free of charge.

De WordPress hosting Customizer plugin maakt het dus een stuk makkelijker door in plaats daarvan een visuele interface te bieden. Er zijn enkele uitbreidingen beschikbaar.

De meeste daarvan zijn gratis, maar je moet soms betalen voor de geavanceerdere uitbreidingen. Features waardoor WooCommerce Customizer een goede keus is

Je kan kiezen uit een enorme verzameling uitbreidingen, met opties zoals persoonlijke aanbevelingen, couponbox, verkoop-popup en Facebook chat. WordPress website Customizer breidt het aantal instellingen voor WooCommerce uit. Deze aanpassingsopties zitten al wel in WooCommerce, maar je moet meestal speciale code gebruiken om ze te vinden.

Het biedt een visuele interface als je niet weet hoe je speciale instellingen zelf moet programmeren. Je kan van alles aanpassen, zoals badges, teksten voor “Toevoegen aan winkelkarretje” en coupons op de afrekenpagina.

Mcm Websites

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *