Categories
Uncategorized

Magento Webshop Ontwikkeling Voor Jouw Online Winkel

Het gaat immers om je laatste doelstelling…de bestelling accepteren! Houdt er rekening mee dat deze omgeving zeer kritisch in de gaten gehouden dient te worden. 30 – Van design naar ontwikkeling

Bij de laatste oplossing krijg je 100% wat je wilt maar de kosten zijn important hoger. Magento’s afrekenproces is behoorlijk advanced. Extensies die je daar inzet dienen zeer goed getest te worden.

Welke producten worden daar getoond? De feitelijk nieuwste magento webshop producten ? Hoe lang blijven ze dan in ‘Nieuw’ staan?

De volgende stap is dan bouwen…of toch eerst een functioneel en technisch ontwerp? Ik magento hosting zal eerlijk zijn: wij zijn in het verleden vaak direct van design naar bouw gegaan.

De handmatig op ‘Nieuw’ gezette producten? De producten waarbij deNieuw van en Nieuw totdatum is ingevuld? Of het template dient aangepast te worden. Uiteindelijk een verspilling van ontwikkeluren waar niemand blij van wordt. Een ander voorbeeld dat ik vaak tegenkom is de inrichting van sliders .

Een Magento

Hoe meer extensies, hoe groter de kans op conflicten tussen de extensies. Het oplossen van deze conflicten kan soms complex zijn. Als je een bestaande extensie gebruikt, probeer dan te accepteren dat de functionaliteit wellicht niet a hundred% is zoals je die in gedachte had. Accepteer 95 webshop%… het door je webbouwer laten aanpassen van extensies die niet door hem zijn ontwikkeld kan moeilijkheden veroorzaken. Of je betaalt ons om een extensie te installeren en te configureren , of je betaalt ons voor functionaliteit .

Goede Documentatie

Zo kan een slecht geschreven extensie bijvoorbeeld de laadtijd van je webshop enorm vertragen. Laat je dus goed adviseren over de te gebruiken extensies. Kijk of er goede assist beschikbaar is van de bouwer van de extensie. Sommige partijen zijn super en antwoorden binnen enkele uren, van andere zal je nooit meer iets horen als er problemen zijn.

We kiezen er nu toch voor om eerst een functioneel ontwerp te maken. Hierin wordt dan bijvoorbeeld aangegeven welk knopje welke functie heeft. Het lijkt soms ‘over carried out’ maar het voorkomt veel discussie bij de oplevering van de webshop. Binnen je webshop heb je een categorie Nieuw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *