Magento Webshop Nodig?

Wij hebben veel ervaring met de integratie van diverseMagento koppelingen. Daarnaast hebben wij een sterk netwerk van kwalitatieve Magento companions. Vanuit de “cell first” gedachte realiseren wij een volledige responsive Magento webshop. Elke webshop wordt ontwikkeld door onze “Magento certified webshop developers”.

Jouw wensen en vooral de behoeften van de doelgroep zijn bepalend voor de functionele invulling van de Magento store. Vervolgens wordt er gestart met het visualiseren van de belangrijkste elementen waarbij jij actief betrokken wordt. Want aandacht voor elkaars vakgebieden zorgt ervoor dat een Magento store succesvol kan worden. Zowel functioneel als grafisch isconversieleidend.

Kennis, ervaring en passie liggen ten grondslag aan ieder project. Online advertising Magento webshop Het ontwerp en de techniek van een Magento webshop zijn de basis voor het behalen de opgestelde online doelstellingen. Wil je jouw doelstellingen nog scherper stellen om daarmee meer bezoekers, conversies en verkopen te realiseren? Dan is on-line marketing de perfecte aanvulling in jouw strategische werkzaamheden.

Veilig En Gebruiksvriendelijke Webshop

Deontwerpfasewordt agile uitgevoerd waarbij vorm en inhoud volgens de “cellular first” gedachte geïmplementeerd worden. Dit resulteert in een Magento webshop design dat geheel in dienst staat van de e-commerce doelstellingen. Als early Magento adopter ontwikkelen we bij X-com sinds 2008 Magento webshops. Onze ontwikkelaars in eigen huis hebben jarenlange ervaring in alle ins en outs van het Magento platform. Het ontwikkelteam begin magento hosting vanuit de blauwdruk met de technische realisatie.

Waarom Magento 2 Commerce?

De e-commerce strategie van jouw Magento webshop is altijd het vertrekpunt wanneer je een webshop wil laten maken. Staat deze nog niet vast dan helpen wij je met het uitwerken hiervan. Aan de hand van de e-commerce doelstellingen wordt invulling gegeven aan jouw on-line middelen mix magento webshop. De Magento webshop vervult hierbij een centrale rol, waarbij conversie voorop staat met behoud van een optimaleUser Experience. Vanuit de e-commerce doelstellingen start het multidisciplinair projectteam met een functionele vertaalslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *