Magento Webshop Laten Bouwen? Maatwerk Of Template

7 – Bepaal welke units je wilt ondersteunen Moet je webshop er excellent uitzien op een smartphone, pill én desktop? Dan is een responsive ontwerp te overwegen.

De techniek die hij in zal moeten zetten is daar direct aan gerelateerd. Dit kan bijvoorbeeld via deze hyperlink.

De kosten voor het ontwikkelen van een Magento template zijn ook gerelateerd aan de browsers die je wilt ondersteunen. Internet Explorer is daar magento hosting toch wel het meest concrete voorbeeld van. Wil je dat je webshop ook werkt op IE6 (yek!) of IE7? Overleg dit dan van tevoren met je webbouwer.

Zie bijvoorbeeld de extensie van Aheadworks. Wordt e-mail advertising magento webshop belangrijk voor je webshop?

De kosten om deze op te zetten zijn vaak wel hoger dan het maken van een template dat éénstate kent. Een andere overweging kan zijn het laten maken van een template voor de pill magento/desktop en vervolgens een extensie in te zetten voor de smartphone.

Als iemand mij vraagt hoe advanced het is om een further taal toe te voegen in Magento, dan antwoord ik meestal dat de complexiteit bij de ondernemer ligt. Het aanleveren van de juiste meertalige content is een veel grotere investering dan het activeren van een extra storeview . Ga dus na of je ook in staat bent om deze meertalige webshops te onderhouden en te promoten by way of je on-line advertising initiatieven. 6 – Bepaal welke browser je wilt ondersteunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *