Magento Specialist Voor Design En Seo

Een Magento webwinkel beginnen? Nu nog een strategische en slimme aanpak. De beste ideas voor Magento starters

Voor ontwikkeling van een professioneel e-commerce platform worden wij als open supply implementatiepartner tremendous enthousiast van Magento 2. Werken met een open supply framework dat boordevol zit met de nieuwste technieken, is natuurlijk ook een feest. Een stabiel platform dat uitstekend mee kan groeien met jouw online magento webshop enterprise. En met het standaard framework houdt het niet op.

En dat kunnen wij als full-service internetbureau. Van gericht gebruikersonderzoek tot Google campagnes tot maatwerk ontwikkeling binnen Magento. Daarbij bieden open source webshop platformen als Magento 2 en Sylius uitkomst. Op zoek naar dé Magento specialist in Zeeland voor je nieuwe of bestaande Magento webshop?

Vindbaarheid En Klantenbinding

Ook wij nemen uiteraard maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Onze kantoren in Middelburg en Terneuzen zijn inmiddels weer geopend, maar alleen op afspraak te bezoeken. Ook op afstand zijn we prima te bereiken.

Neem gerust eventjes contact met ons op. Wil jij een magento hosting beginnen? Met versie 2.0 heb je de beschikking over een volledig nieuw platform. Het is gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger dan voorheen.

Als winkel heb je altijd eigen specifieke processen en wensen. Om die reden hebben we al verschillende koppelingen gelegd tussen de webshop en bijvoorbeeld various crm- en kassasystemen. Onze Magento specialisten gaan geen uitdaging uit de weg.

Omdat in het starten van een webshop veel tijd gaat zitten, is het belangrijk dit direct goed te doen. Lees daarom deze tips, need dat scheelt je tijd! Magento 2 biedt nieuwe snufjes, ondersteuning van PHP 5.6 en PHP 7 en mogelijkheden om thema’s geheel responsive te maken.

Van een complexe B2B store boordevol maatwerk tot een consumenten webshop met meer dan 50.000 artikelen. Tegenwoordig wil je als opdrachtgever eigenlijk niet compleet afhankelijk zijn van één website freelance leverancier. E-commerce wordt steeds serieuzer en dan is het fijn dat er technologie wordt gebruikt die ‘open’ is. En tegelijkertijd wil je volledig ontzorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *