Categories
Uncategorized

Magento Seo Tips

Eenvoudig je Magento 2 store koppelen Met een druk op de knop kun je documenten, pakketten en pallets versturen & ontvangen met de meest geschikte vervoerder.

Als winkel heb je altijd eigen specifieke processen en wensen. Om die reden hebben we al verschillende koppelingen gelegd tussen de webshop en bijvoorbeeld diverse crm- en kassasystemen. Onze Magento specialisten gaan geen uitdaging uit de weg.

De OneStepCheckout kan natuurlijk worden gebruikt. Wuunder kent zowel een test- als productieomgeving. We raden je aan om de werking van je store magento webshop eerst goed te testen in de test-omgeving voordat je stay gaat.

De Voordelen Van Een Magento Webshop:

Dit kan per order of je kunt alle orders in bulk importeren. Wil je eerst nog meer informatie ontvangen? Lees dan hier verder of bekijk de Frequently requested magento webshop questions over Magento2.

Daarbij bieden open supply webshop platformen als Magento 2 en Sylius uitkomst. Onze techneuten en designers kennen deze systemen als geen ander en is een vraag toch te gek, dan zijn er genoeg Magento experts die even bij kunnen schakelen. Op zoek naar dé Magento specialist in Zeeland voor je nieuwe of bestaande Magento webshop? Neem gerust eventjes contact met ons op. Vragen over onze mogelijkheden?

Van een complexe B2B shop boordevol maatwerk tot een consumenten webshop met meer dan 50.000 artikelen. Tegenwoordig wil je als opdrachtgever eigenlijk niet compleet afhankelijk zijn van één web site magento hosting leverancier. E-commerce wordt steeds serieuzer en dan is het fijn dat er technologie wordt gebruikt die ‘open’ is. En tegelijkertijd wil je volledig ontzorgd worden.

Zie je verbetermogelijkheden? Laat het ons weten by way of de Magento 2 market.

Ben je op zoek naar de gebruikershandleiding van Magento 1 dan vind je die hier. De Magento2 verzendmodule is geschikt voor versie 2.three+. Werk je met een andere versie of lukt het koppelen niet? Neem dan even contact op met onze customer support.

Activeer de check-omgeving via deze link. Maak een back-up van je webshop en download de Magento 2 plug-in through de Magento 2 market.

Virtual Product

En dat kunnen wij als full-service internetbureau. Van gericht gebruikersonderzoek tot Google campagnes tot maatwerk ontwikkeling binnen Magento.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *