Magento 2

De pagina’s komen terug in je hoofdnavigatie van je webshop. In Magento kun je blokken content material aanmaken zonder hiervoor te kunnen coderen. Content blocks kunnen tekst, afbeeldingen en video bevatten. Op een content page magento hosting kunnen meerdere content material blocks samen de web page vullen. Een content material widget is een stukje code die het mogelijk maakt om een variatie aan dynamische content weer te geven.

Ssd Webhosting

We hebben een exclusieve focus op complexe, high efficiency uitdagingen. Voor minder doen we het niet. Bij ons klop je aan voor een doortimmerde, strak samenhangende make-over die jouw wildste dromen niet belemmert, maar aanjaagt. Snelheidswinst rendering40Procent Wat kun je verwachten van PHP 8?

Dit kan op alle plekken in je webshop. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van nieuwe producten zonder dit telkens handmatig aan te hoeven passen. © 2018 LAB51 • Alle rechten voorbehouden. Gebouwd met Kentico CMS door ons eigen group.

Bijna al onze klanten zijn bovengemiddeld succesvol. In korte tijd stootten ze door naar de top van hun section. Honderden bezoekers werden duizenden, duizenden werden tienduizenden.

Download Hier De Magento Commerce Versus Open Source Whitepaper

Beoordeeld met een four.7 van 5 – Gebaseerd op 17 stemmen. Emico heeft een ongeëvenaarde kennis van Magento. Wij tillen complexe webshops naar het hoogste niveau. Wanneer de techniek de groei in de weg zit, bel je Emico. Vrij baan voor excessive magento groei

Alles stond jarenlang in het teken van razendsnelle groei. En dan, hoe frustrerend wil je het hebben, wordt de techniek een bottleneck.

  • Je kan through Magento Connect eindeloos veel plug-ins installeren om jouw webwinkel helemaal naar wens in te richten.
  • Pas er wel op dat je niet alles wat je maar interessant lijkt installeert.

Die frustratie gaan wij voor je omzetten in puur geluk. Emico is marktleider in Magento efficiency magento webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *