Magento 2 Webshops

Dé Magento Webshop Specialist Van Limburg

Hier ziet u enkele aangebodene kenmerken: Responsive ontwerp – onze templates zien er good uit op alle schermen met verschillende resoluties. Elke web site webshop factor is volledig responsive, en uw klanten kunnen van het prachtige uiterlijk van uw web site genieten.

Ze kunnen de weergave aan hun wensen aanpassen. Met Magento templates krijgen uw klanten een mogelijkheid de goederen in carousel slider te bekijken. U kunt eenvoudig de afbeeldingen van uw producten in deze responseve galerij aanpassen. Alle iconen zijn tot icon lettertypen veranderd (behalve sterren iconen in 5-ster product score magento hosting).

Als u deze Magento Thema’s kiest, krijgt u snel een krachtige en gebruiksvriendelijke website. Dat betekent dat meer klanten zullen uw web site bezoeken. Word succesvol met Magento Templates van Template Monster!

Eenvoudig installatieproces – iedereen kan onze Magento templates installeren, aanpassen magento webshop en beheersen. U kunt ook onze documentatie met de gedetailleerde instructies gebruiken.

Bekijk onze professionele Magento templates en kies het beste om uw onderneming succesvol te maken. Volledig responsive Magento thema’s garanderen de beste gebruikservaring op schermen van alle soorten en maten. De kwaliteit van het ontwerp hangt niet af van de grootte van de scherm en dat betekent dat alle gebruikers kunnen van het uiterlijk van uw website genieten. Alle elementen van uw web site zijn volledig responsive.

Magento Community Of Commerce (enterprise)

Als u een webwinkel wilt bouwen, probeer dan deze professionele Magento Templates uit. Met behulp van Magento Templates kunt u veel makkelijker success bereiken, zonder veel geld of tijd te besteden.

Meertaligheid – voor uw buitenlandse klanten zijn onze templates naar 4 talen vertaald: Engels, Duits, Spaans en Russisch. Het is een goede manier om de verkoop te verbeteren.

Geavanceerde ontwerp mogelijkheden – nu kunnen uw klanten zelf de manier van weergave kiezen. We hebben Lijst/Grid weergave en Responsief product carrousel.

Bij alle templates krijgt u ook documentatie met instructies van de installatie en de bewerking van de template. Deze informatie kan ook nuttig voor u zijn in de toekomst. Het wordt echt makkelijk met onze documentatie de web site aan te passen. Onze Magento templates zijn naar four talen vertaald: Engels, Russisch, Spaans en Russisch. Verschillende weergave opties zijn voor uw klanten op onze Magento templates beschikbaar.

Alle iconen zijn vector en dat betekent dat ze op hoge kwaliteit zijn. Ze zien er goed uit op alle schermen. Waarom zijn Magento Thema’s van Template Monster de beste mogelijkheid voor u? Deze responsive Magento thema’s zijn excellent voor alle soorten ondernemingen en bedrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *