Magento 2 Webshop Ontwikkeling

e-commerce De nieuwe standaard voor webshops. Bereikbaar voor zowel kleine als grote bedrijven, want zowel Magento Commerce als Magento Open Source versie zijn uitgegroeid tot leiders op hun gebied. Wij richten ons met name op de Open Source features.

Van Magento 1 naar 2 betekent misschien een investering maar het is moeite waard doordat genoten wordt van een stabiele online omgeving. En final but not least: webshop-eigenaren zullen profiteren van de betere efficiency magento hosting en snellere webshop, wat uiteraard bijdraagt aan een betere rank in de SERP! Mijn naam is Wim, aangenaam! Ik ben industrial director van Bluebird Day.

En Gartner noemt Magento een leider op het gebied van wendbaarheid en opschaalbaarheid, voor bedrijven die willen groeien in een steeds veranderende markt. De voordelen van een Magento 2 webshop Met de launch van Magento versie 2.3 magento webshop.x is het e-commerce platform volwassen geworden en kunnen we de kinderziektes achter ons laten. Bovendien kunnen nu B2B en B2C klanten even makkelijk en snel worden bediend.

Hoewel Magento 1 zich heeft bewezen als een robuust en veelzijdig platform is het finish-of-life. Wij helpen je bij de migratie naar Magento 2. Onze developers richten jouw webshop in op een manier die het meest optimaal is voor jouw business, waardoor jij nog meer uit je webshop kunt halen. Onze technische Magento assist is pro-energetic, reactief en flexibel, wat betekent dat je meer tijd overhoudt om je te concentreren op jouw on-line business. Nederlandse ondernemers zijn al jaren enthousiast over de mogelijkheden van Magento.

Samen met de groups bouwen wij Magento-oplossingen voor onze klanten. Geef mij gerust een belletje! Neem contact op of bel me op Blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties en ontwikkelingen via freelance de Bluebird Day nieuwsbrief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *