Categories
Uncategorized

Magento 1 En Magento 2

Volg ons op facebook Volg ons op twitter Volg ons op pinterest Volg ons op instagram Volg ons op youtube Volg ons op linkedin Certificaat Thuiswinkel WaarborgGeldt voor aankopen bij Thuiswinkel-leden magento webshop * De voordelen van bol.com gelden niet voor het gehele assortiment. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkostenen servicekosten..

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. In winkelwagen Op verlanglijstje Gratis verzending door bol.com Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk 30 dagen bedenktijd en free of magento hosting charge retourneren

De technische opstart van een betaalmodule is ook en vooral een kwestie van de juiste plugins kiezen. Zodat de betalingen straks zonder problemen of storingen verlopen.

Magento® 2 Extensies

Als je verder wilt leren, hoort dit boek gewoon op je boekenplank. Vond je dit een nuttige evaluation? We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. magento webshop Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Onze klantenserviceis dag en nacht open. Over bol.com De voordelen van bol.com Zakendoen met bol.com Zakelijk verkopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *