Kosten Magento Webshop

Deze naam is zichtbaar in bijvoorbeeld de filtering. Vervolgens kun je het attribuut toevoegen aan een attributenset . Als je een nieuw product toevoegt, koppel je het product aan een attributenset. Hierdoor blijven er veel verkoopkansen liggen. De attributen en attributensets zijn de essentie van een succesvolle magento hosting.

De voordelen van attributen binnen Magento? Het voordeel van attributen is dat je ze terug kunt laten komen als filtering binnen je webshop. Met de filtering kan een bezoeker snel en overzichtelijk door je webshop navigeren. Je kiest zelf welke attributen je als filter instelt en welke belangrijk zijn voor je bezoekers. Met attributen kun je producten groeperen en zorg je voor overzicht binnen je webshop.

In het onderstaande voorbeeld laat ik je zien, hoe je in enkele simpele stappen een attribuut aanmaakt en deze koppelt aan een product in je webshop. Klik rechts op ‘nieuw attrubuut’ toevoegen. Vervolgens heb je een overzichtelijk met alle eigenschappen van een attribuut.

Als je het veld ‘catalog enter type’ hebt ingesteld op dropdown of multiselect kun je de verschillende waardes toevoegen, bijvoorbeeld de kleuren of de maten. Selecteer het tabblad ‘beheer label / opties’. Stel hier ook de naam in van de attribuut.

Hoe stel ik de attributen in? Tot zover de theorie magento webshop van de attributen en de attributensets.

Geef het attribuut een herkenbare omschrijving, bijvoorbeeld spijkerbroek_kleur of spijkerbroek_maat. Het is belangrijk dat je aangeeft voor welke soort producten e-commerce de attribuut van toepassing is. Wil je het attribuut ook zichtbaar maken bij de specificaties van een product? Kies dan bij ‘gebruik in productlijsten’ voor ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *