Categories
Uncategorized

Koppeling Met Woocommerce

Woocommerce Webshop Laten Maken?

E-mail verhuizen / importeren in Cpanel De stappen om zelf je mailbox te verhuizen zijn: Maak in jouw cPanel je nieuwe mailbox aan met exact hetzelfde wachtwoord . Login in je cPanel en klik bovenin op Email accounts. Vul het emailadres en het wachtwoord in, zet het… Om te beginnen : er zijn eenvoudige lidmaatschapssites en complexe websites.

De Woocommerce Plugin Installeren

Verder heb je ook nog de mogelijkheid om aan te geven of de eigenschappen op de productpagina getoond moeten worden. Tot slot heb je bij een variabel product ook nog de mogelijkheid om bij eigenschappen aan te geven of de eigenschap gebruikt moet worden voor de variaties. Vergeet als je alles hebt ingesteld niet om op “Eigenschappen opslaan” te klikken en de productpagina bij te werken. Het onderhoudspakket voor de “brochure” website waar weinig aan verandert.

Updates, schoonmaak database en onderhoud ca 4 keer per jaar. Het onderhoudspakket voor de kleinere web site met inhoud waar je zelf ook aan werkt. Met technisch support en maandelijks updates, schoonmaak database en onderhoud.Support houdt tevens in het terugplaatsen van een Backup bij klantfouten.

Maat of kleur is dan de eigenschap en de maten en kleuren zijn de termen die je kunt gebruiken. Naast dat je variabele producten kunt maken kun je eigenschappen ook gebruiken om een mooie navigatiefilteren widget te maken op je website. Hoe maak je een eigenschap aan in WooCommerce? Het aanmaken van een eigenschap gaat bijna hetzelfde als een categorie. Je kunt een eigenschap maken bij “Producten -> Eigenschappen”.

Je kunt een naam en slug invullen en eventueel ook nog een beschrijving. Eigenschap toevoegen aan product Zodra je WordPress hosting eigenschappen hebt aangemaakt kun je naar de bewerkpagina gaan van een product om een eigenschap toe te voegen.

Termen toevoegen aan een eigenschap (Indien je gekozen hebt om termen als tekst in te voeren bij producten hoef je onderstaande in principe niet te doen.) WordPress Je kunt termen toevoegen door naast de eigenschap op het tandwieltje te klikken. Vervolgens is het niet moeilijker dan een categorie aanmaken.

Bijnaamkun je de naam van de eigenschap invullen die op de website getoond zal worden. Bijafkortingkun je eigenlijk gewoon dezelfde naam invullen, maar je kunt er ook een afkorting voor verzinnen. Tot slot kun je ook nog aangeven wat destandaard sorteervolgordevan de termen moet zijn op je website. Je kunt kiezen voor een aangepaste volgorde, op naam of op time period ID.

  • Er valt nog veel meer te vertellen over een WooCommerce webshop.
  • Het werkt voor de webshop eigenaar ontzettend gemakkelijk: het is overzichtelijk en is gemakkelijk te onderhouden.
  • En aan iedere variatie is een eigen prijs te koppelen.

ook hier alle benodigde licenties in 1 pakket, stukken voordeliger dan wanneer je deze zelf gaat aanschaffen. Het onderhoudspakket voor de meer dynamische website met inhoud waar je zelf ook aan werkt, of die wij met onze VA service voor je vullen. Met styling updates, aanpassingen in structuur, formulieren, menu en footer, technisch support website bouwen en maandelijks updates, schoonmaak database en onderhoud. Support houdt tevens in het terugplaatsen van een Backup bij klantfouten. Ook hier alle benodigde licenties in 1 pakket inclusief Webshop, Meertalig en Membersites, enorm veel voordeliger dan wanneer je deze zelf gaat aanschaffen.

Je kunt dit doen door naar de field “productgegevens” te gaan en dan het tabblad “Attributen”. Wil je de eigenschappen alleen gebruiken voor de navigatiefilter, dan kun je gewoon “Simpel product” als producttype aanhouden. Eenmaal de juiste producttype gekozen kun je een eigenschap instellen voor de desbetreffende product door op het dropdown menu “Custom eigenschap” te klikken. Je zal vervolgens alle eigenschappen zien staan waar je uit zou kunnen kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *