Jouw WordPress Webshop, Doordacht En Makkelijk In Onderhoud! Oiduts

Nadelen van WordPress / WooCommerce Installeer een thema geoptimaliseerd voor WooCommerce Op het einde van dit artikel bespreek ik ook kort het grootste nadeel van WordPress & WooCommerce en enkele alternatieven.

Eén van de populairste uitbreidingen voor WordPress is WooCommerce, waarmee je in je WordPress-web site omtovert in een heuse webshop! wordpress website In dit artikel toon ik de verschillende stappen zodat je zelf je eigen webshop kan maken aan de hand van WordPress en WooCommerce.

Voor een webshop stel ik iets hogere eisen aan hosting. Daarom zou ik kiezen voor een webhosting bedrijf met een goede helpdesk zoals Combell. Webhostingof webruimte = de ruimte op het internet waar jouw web site staat

Woocommerce Webshop

Heb je nog geen webhosting? WordPress hosting van Combell aan, zeker als je een website voor je professionele activiteiten wil maken. WordPress hosting website maken van Combell biedt volgende voordelen: Je kanmeteen van startna je aankoop!

Onze keuze: WordPress hosting van Combell Heb je reeds webhosting met WordPress voorgeïnstalleerd?

Installeer een thema (= format) geoptimaliseerd voor WooCommerce Selecteer een betalingsprovider

Meer Van Onze WordPress Succesverhalen

Webshop Maken Met WordPress

Je hoeft dus niet te wachten. Het goedkoopste pakket,Managed Business, volstaat ruimschoots voor de meeste web sites WordPress hosting en webshops. Ontdek hier alle voordelen van WordPress hosting voor jouw webshop!

Eén van de grote voordelen van WordPress is de flexibiliteit. Met WordPress kan je veel meer dan met andere systemen de functionaliteiten en structure naar je hand zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *