Categories
Uncategorized

I’ve Added Woocommerce To My Timber Starter Theme

Klaar Om 30 Dagen Gratis Te Proberen?

Adyen is één van de grootste PSP’s van Nederland en ze spelen ook internationaal een grote rol. Adyen richt zich met name op de grotere partijen. Als kleine, startende webshop ben je niet interessant.

  • Als je deze optie in WooCommerce activeert moet een bezoeker tijdens het afrekenen echter zelf kiezen voor free of charge verzending.
  • Zoals je zult begrijpen is dit nogal een vage methode.

Bij grote volumes hebben ze zeer interessante tarieven. Qua aantal betaalmethodes zijn ze veruit koploper. Adyen biedt zelf geen WooCommerce plugin, maar online zijn er wel numerous plugins te vinden om Adyen aan je WooCommerce store te koppelen.

Mollie en Postcode.nl zijn de goedkoopste aanbieders, zeker omdat er geen abonnementskosten of minimaal volume geldt. Sisow is wat duurder, maar heeft zich al ruimschoots bewezen als iDeal companion voor WordPress hosting. Targetpay biedt een vergelijkbaar tarief, maar alleen bij veel transacties. En het heeft geen CreditCard optie. Ervaring heb ik nog niet met Pay.nl, maar die gaan we zeker eens in de praktijk testen.

Dat geldt ook voor nieuwkomer Postcode.nl in dit overzicht. Partijen zoals Multisafepay en Icepay zijn prima, maar zijn relatief duur voor de kleine startende zelfstandige. Wie toch liever met zijn of haar eigen bank wordpress website werkt kan dat doen en komt dan automatisch uit bij de plugin van Pronamic.

Aanbieder Postcode.nl biedt sinds kort iDeal aan tegen een bijzonder scherp tarief van zero,29 per transactie. Een WooCommerce plugin is beschikbaar, je betaalt geen aansluitkosten en ook geen kosten voor uitbetaling. Postcode.nl is vooral bekend vanwege de Adres Api, die je ook in WooCommerce kunt integreren. En waarmee er minder kans op een foutief adres ontstaat. Nadeel van deze aanbieder: males woocommerce biedt alleen iDeal, waardoor je naar anderen moet uitwijken als je ook andere betaalmethodes nodig hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *