Categories
Uncategorized

In 5 Stappen Je Eigen WordPress Woocommerce Webshop!

Zijn er nog specifieke functionaliteiten benodigd, naast het aanbieden van de producten? Ga na of dit mogelijk is in de verschillende systemen en wat hier voor nodig is. Is er een kant en klare plug-in voorhanden of komt er nog ontwikkelwerk bij kijken.

Door dit nader te onderzoeken zullen er wellicht systemen afvallen. Op foundation wordpress webshop hiervan kan je ook gaan wegstrepen.

Email Customizer For Woocommerce

Bij aanpassingen zal dit wel gerealiseerd moeten worden door een ontwikkelaar. Houd rekening met maandelijkse abonnementskosten, afhankelijk van de functionaliteiten en extra’s.

Dan is WooCommerce automatisch de juiste keuze. 2, Je kiest bewust WooCommerce en dit kan alleen toegepast worden in een WordPress web site WordPress.

De ontwikkeling zal hierdoor minder werk en tijd kosten. Wanneer je snel wil starten en geen technische kennis hebt of WordPress hosting wilt inschakelen, dan is LightSpeed een goede keuze. De standaard templates zorgen ervoor dat je snel kunt starten.

Woocommerce Als Uitbreiding

Het beheer van het systeem is zeer gemakkelijk. Toch nog aan het twijfelen? Deze suggestions wil ik je dan nog meegeven. Maak een wensenlijstje: Wat moet jouw webshop bieden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *