Categories
Uncategorized

Ideal Voor Woocommerce

Loop Geen Omzet Mis &meld Je Webshop Vandaag Nog Aan!

Geaccepteerde betaalmethode’s €0,ninety per minuut exclusief de kosten voor het gebruik van uw telefoon. Verbeter je web site op snelheid, veiligheid, search engine optimization en beheer met ons free of charge e-book! Er zijn geen resultaten gevonden voor “search_query” Magento of WooCommerce: wat is de beste keuze voor je webshop?

Ik kan niet meer inloggen, Wachtwoord vergeten De web site ondervindt technische problemen Nieuwe gebruiker WordPress hosting toevoegen in WordPress ‘Geef een reactie’ verwijderen lukt niet Hoe voeg ik mijn bericht toe aan het menu?

Uitgebreide Catalogus En Productpagina

Er zijn een aantal redenen waarom WooCommerce zo succesvol is. WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als webshopplatform. Zo ontstaat het eerste webshopsysteem waar ook een goed cms aan hangt. Je kunt dus zowel een weblog wordpress webshop starten als een webshop. Alles komt vanuit één gebruikersvriendelijk systeem en contentbeheer is makkelijk.

Inmiddels kun je ook producten, klanten, voorraden, enzovoort ontsluiten via API. De grote extensiebouwers zijn er al opgedoken. De bekende systemen die met webshops werken, willen nu ook aan WooCommerce gekoppeld worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om administratiepakketten zoals Exact, om betaalproviders zoals Buckaroo en om verzendmodules zoals Paazl.

Lange tijd zat Magento veilig op de troon in webshopland, maar nu steekt WooCommerce Magento naar de kroon. Deze extensie van WordPress is het eerste systeem dat een webshop biedt mét een uitgebreid cms. Eindelijk een platform waarin de combinatie webshop-website goed te maken is. Onze verwachting is dat WooCommerce mede hierdoor binnen twee jaar de midsize webshopmarkt overheerst.

Een goed cms binnen een webshopplatform is waardevol. Hoe mensen de store beleven en het vertrouwen dat een shop wekt, is immers grotendeels afhankelijk van de content. Tekstpagina’s met goed beeldgebruik dragen bij aan het onderscheidend vermogen van een store. En betere content material leidt weer tot meer conversie. Er waren al meerdere webshopsystemen beschikbaar binnen het WordPress cms, maar onlangs nam Automattic , WooCommerce over.

De ontwikkelaars van WordPress zien het dus helemaal zitten met WooCommerce. Ook buiten de WordPress-community valt WooCommerce op. De cijfers op Google Trends wijzen er zelfs duidelijk op dat WooCommerce Magento wellicht snel voorbij zal gaan in populariteit. Overigens is eBay 100 procent eigenaar van Magento. De statistieken laten een bijzondere verschuiving zien in populariteit.

Meertalige webshop mogelijk WPML , de grootste multilanguage plugin van WordPress, heeft ook voor WooCommerce een plug-in ontwikkeld om shops meertalig te maken.

Koppelingen met bekende extensies is mogelijk Het is goed mogelijk om vanuit WooCommerce koppelingen te maken met andere systemen. De ontwikkelingen binnen WordPress gaan heel onerous wordpress website als het hierom gaat. Een jaar geleden was er alleen een API waarmee je orders naar andere systemen kon koppelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *