Categories
Uncategorized

Hoe Kan Ik Eerst Offline Mijn WordPress Website Testen?

Elke keer wanneer je aanpassingen doorvoert moet je op bewerken klikken op de pagina te veranderen. Geeft vervolgens het menu een naam bij het invoerveld ‘Menunaam’.

Hoe Je Kunt Zien Of Een Website Op WordPress Draait

Je zou ook de populairste plugins van WordPress kunnen bekijken door op de tabbladen ‘Uitgelicht’, ‘Populairste’ en ‘Aanbevolen’ te klikken. Hoogstwaarschijnlijk zijn de drie plugins die wij aanraden ook in een van die tabbladen te vinden. Wanneer je een plugin hebt gevonden die je wilt hebben, klik dan op ‘Nu installeren’ en daarna op ‘Nu activeren’.

Hoe installeer je een plugin? Weet je de naam van de plugin die je wilt installeren? Vul dan in het zoekveld rechtsboven WordPress hosting de naam in. Je kan ook het zoekveld gebruiken om te zoeken op termen, zoals ‘social media buttons’.

En sleep ‘Contact’ naar onder. Scroll ietsje naar beneden en vink bij ‘Menu Instellingen’ het vakje hoofdmenu/Primary Navigation of iets soortgelijks aan. Lees meer over het aanmaken en aanpassen van het WordPress menu WordPress plugins installeren – Zelf WordPress web site woocommerce bouwen Plugins waren dus kleine software program toevoegingen.

Noem het bijvoorbeeld ‘Hoofdmenu’ en klik vervolgens op ‘Menu opslaan’. Kopieer en plak de gehele URL van jouw web site bij het invoerveld ‘URL’. Vul bij het invoerveld ‘Linktekst’ het woordje ‘Home’ in en klik op ‘Aan menu toevoegen’. Sleep vervolgens het blokje ‘Home’ naar boven (zodat het menu begint met het menu-merchandise ‘residence’).

En je kan de pagina publiceren door op de grote blauwe knop ‘Publiceren’ te klikken. Daar moeten we nu op drukken. Je ziet na het klikken op ‘publiceren’ dat de blauwe knop verandert naar ‘bewerken’.

‘Concept opslaan’ betekent het opslaan van de pagina zonder de pagina te publiceren. Je wordpress webshop kan zien hoe de pagina er in het echt uit komt te zien door op ‘voorbeeld’ te klikken.

We hebben plugins nodig voor o.a. een contactformulier, anti-spam, web optimization and so on. Wij raden je aan om nu direct drie plugins te downloaden.

Herstel In Twaalf Stappen Je Gehackte WordPress Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *