Categories
Uncategorized

Goede Ideeën Beginnen Met Koffie En Bij Boon Webdesign.

De meeste mensen gebruiken Yoast verkeerd en hebben verkeerde verwachtingen over wat het wel en niet doet. Gebruik geen contactformulier op je website. Niemand wordt blij van een contactformulier.

Hoe Werkt WordPress Precies?

De meeste thema’s bieden maar één locatie waar je je thema kunt plaatsen. Sommige thema’s bieden meerdere plekken aan.

Dan zou je eigenlijk moeten solliciteren naar opdrachten, en niet uren aan je web site moeten besteden. Dan moet je niet eerst je hele web site mooi gaan maken, maar dan moet je daadwerkelijk een heleboel weblog-artikelen gaan schrijven. Dan kan de stroom bezoekers op gang komen waardoor je niet voor een spookstad je website zo mooi aan het maken bent. Kortom: denk aan wat resultaten oplevert en blijf dat doen. Succes met jouw WordPress-web site!

Deze optie is het meest clear en gebruiksvriendelijk voor je lezers. Op deze manier krijg je geen uncommon url’s voor je berichten. Kijk alvast vluchtig naar de andere instellingen, zoals ‘lezen’, ‘schrijven’ en ‘discussie’. Creëer een menu through Weergave > Menu’s, waar je vervolgens je pagina’s in plaatst. Bepaal de locatie van je zojuist gecreëerde menu.

Heb je zojuist je WordPress-site gemaakt? Dan ga je de komende maanden zeker nog regelmatig dingen aanpassen. Houd daarnaast vooral je doel in de gaten. WordPress maakt het namelijk verleidelijk om aan allerlei dingen te sleutelen, waardoor je zomaar opeens een paar dagen verder bent. Heb je bijvoorbeeld een cateringbedrijf?

Kom je wel eens Nederlandse websites tegen met Engelse woorden zoals ‘add to cart’, ‘apply coupon’, ‘comment’ of ‘about the author’? Installeer ‘Loco Translate’ zodat je al dit soort woorden die je niet via de thema-instellingen kunt aanpassen, naar het Nederlands kunt vertalen. Hier wordt nogmaals duidelijk hoe belangrijk het is dat je een child theme hebt gemaakt . Door een baby theme te gebruiken, behoud je deze aanpassingen zodra het thema geüpdatet wordt. Installeer de plugin ‘Yoast search engine optimization’ áls je een intentie hebt om through Google gevonden te worden.

Verwijder alle plugins die je hostingbedrijf er automatisch bij heeft gedaan. Deze plugins zijn bijna altijd onzinnig. Installeer de plugin ‘Google Analytics Dashboard for WP’ zodat je Google Analytics heel eenvoudig kunt activeren.

Dan zijn er een paar dingen die je zou willen wijzigen: Ga naar de Instellingen > Algemeen en vul alles in zoals ‘timezone’, ‘date format’, ‘time format’ en ‘web site title‘. De ‘web site title’ wordt in Google-zoekresultaten getoond als je dat niet hebt ‘overschreven’ met een search engine WordPress hosting optimization-plugin. Dit wordt wel of niet op je website getoond, afhankelijk van het thema. Ga na naar Instellingen > Permalinks en selecteer ‘berichtnaam‘.

Je moet in een klein hokje typen, je hebt geen opmaakopties en je hebt de kans dat het formulier niet eens werkt. Iedereen heeft veel liever gewoon een e-mailadres om naar te kunnen mailen voor contact! Dit is opgelost met de plugin ‘Email Address Encoder’. Deze plugin maakt je e-mailadres gewoon zichtbaar voor je bezoekers, maar onzichtbaar voor spam-bots. Dit is namelijk gewoon een gratis WordPress website dienst en alleen gigantische bedrijven hoeven te betalen.

Uw WordPress Website Optimaliseren

Als je Yoast hebt geïnstalleerd, dan stel je ook Google Search Console in. Dit is geen plugin, maar een extern programma die onmisbaar is als je iets aan web optimization wilt doen. Vervolgens is het zaak om goed te begrijpen waarom en hoe je bepaalde functies van Yoast gebruikt. Lees dus wat artikelen over web optimization website maken of vraag om uitleg aan een specialist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *