Categories
Uncategorized

Gebruik Webwinkel In WordPress

Hoe meer betaalmogelijkheden je aanbiedt op je webshop hoe beter. De PDF Invoices en Packing Slips van Ewout Fernhout gebruiken we voor onze Facturen. Al onze bestellingen worden geleverd met een professionele factuur. Met deze twee plugins kunnen we professionele facturen maken zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Daarnaast worden de facturen altijd automatisch verzonden bij een nieuwe bestellingen.

Yith Woocommerce Wishlist (free Of Charge)

Yoast web optimization is de plugin die je moet gebruiken voor je vindbaarheid op je webshop. Wij gebruiken de plugin in combinatie met de Yoast web optimization WordPress hosting WooCommerce. Je kunt kiezen voor een gratis variant of een betaalde variant. De reden dat wij de betaalde variant gebruiken is de automatische redirects.

  • Dus 7,50 verschijnt als 7,00.
  • Verzendkosten 6,seventy five is 6,00.

Zonder deze Cost of Goods weten we niet of we winstgevend adverteren. Het is enorm belangrijk om te weten wat onze winstmarge is woocommerce en hoeveel geld we over houden om te adverteren. Mollie betaal pluginMollie Payments for WooCommerce is een plugin van Mollie.

Wanneer we bijvoorbeeld een product niet meer hebben dan kunnen we deze laten redirecten naar de nieuwe variant. Ook gebruiken we de Yoast SEO plugin voor onze sitemaps. De verschillende sitemaps van onze webshop worden met behulp van de Yoast search engine optimization plugin doorgestuurd naar de webmastertools van Google. Yoast WooCommerce search engine WordPress optimization gebruiken we voor onze vindbaarheid van de producten. Met de Yoast WooCommerce SEO plugin worden de gegevens als prijs en merk beter weergegeven in Google.

We gebruiken deze plugin om betalingen te ontvangen op onze webshop. Absoluut dus een should-have, want zonder betalingen heb je natuurlijk geen business 😉 Voor Emmathee.nl maken we gebruik van bijna alle betaalmogelijkheden van Mollie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *