Categories
Uncategorized

Een Professionele Webshop In WordPress? Ja Dat Kan! Dwork Webdesign

Ze zijn klantgericht en leveren snel zonder enkele afbreuk in de kwaliteit. Ik raad Imedia van harte aan! Heel fijne communicatie met als resultaat een geweldige web site waar ik heel tevreden mee ben. Dank voor de superfijne service!

Woocommerce Webshop Handleiding: Hoe Installeert U Woocommerce In WordPress?

iMedia is een fantastisch bedrijf die mijn wensen heeft aangehoord en mogelijk heeft gemaakt. Naast het realiseren van een mooie website, staat het bedrijf altijd voor je klaar voor vragen en advies. Ik raad het bedrijf aan iedereen WordPress website aan en Bureau YAN kijkt terug op een productieve en fijne samenwerking met iMedia! IMedia Bureau heeft een projectwebsite ontworpen en gemaakt voor een groot project van de gemeente Zoeterwoude. Wij zijn onwijs tevreden over het eindresultaat.

Wij zijn enorm tevreden met IMediabureau. De snelheid, bereikbaarheid en professionaliteit = high! Ze schakelen snel en weten dmv een paar woorden precies wat je wilt.. Hele tevreden met mijn web site website maken.

Onmisbare Woocommerce Plugins Voor 2020 (full Gids)

Altijd snel reactie op mijn vragen en een goede service! Ook sta ik hoger in Google met behulp van web optimization.

  • Eindelijk een goede nederlandse uitleg!
  • Ik weet niet hoe ik bijvoorbeeld de klant kan laten kiezen tussen verschillende maten en kleuren d.m.v. een button.
  • Ik ben bezig met een webshop voor iemand en loop tegen hetzelfde probleem aan, de prijzen worden afgerond.

Voor een aantal bouwprojecten zochten we een makkelijke en overzichtelijke manier om inwoners te informeren over de laatste ontwikkelingen. En deze website voorziet hier helemaal in! Met een goed werkende pushberichten functie krijgen zij een signaal wanneer er nieuws is, super! Ik ben super tevreden over de dienstverlening van Imedia!

Ben tevreden met de service van imedia. Ze hebben mijn website geheel naar wens opgeleverd en met SEO gezorgd dat ik hoger in Google sta en meer klanten bereik. Wij heel erg tevreden met onze web site. Ook hebben wij een search engine optimization abonnement. We kunnen altijd terecht met onze vragen en worden snel en goed geholpen.

iMedia is een organisatie die snel weet te handelen en binnen enkele dagen het een en ander kan leveren. Mijn visitekaartjes en flyers voor een belangrijk second zijn binnen drie werkdagen opgeleverd en ben daar echt ontzettend blij mee. Of ik ooit terug ga naar iMedia?? Wij hebben onze website WordPress hosting door Imedia laten maken. Wat een service, denkt met ons mee en begrijpt gelijk wat je wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *